Contacteer ons

Paardenkracht in uw waskot met professionele wasmachines en droogkasten voor uw paardendekens

Hou uw paarden te vriend: was industrieel en wees professioneel

Paardensport zit in de lift. Niet alleen bij volwassenen maar ook bij kinderen. Uw paarden zijn dan ook meer dan zomaar een personeelslid in uw manege. Maar wist u dat paardendekens voor heel wat commerciële wasmachines en droogkasten op termijn onoverkomelijke was is? Paardendekens zijn zwaar en log. De meeste wasmachines kunnen zo'n zware was niet aan. Om dat jarenlang vol te houden zijn er speciale industriële wasmachines en droogkasten die u én uw paarden te vriend houden.

Professionele wasmachines, stevig in het zadel

Met de RX-lijn aan wasmachines en de DX-lijn voor de droogkasten zijn deze machines volledig uitgerust om de was die uit de piste komt aan te kunnen. Ze kunnen zowel door u als uw klanten gebruikt worden via een muntautomaat. Bij de plaatsing worden deze industriële wasmachines meteen stevig verankerd. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Op zoek naar een tweedehands professionele wasmachine voor paardendekens? Kies best voor de kwaliteit van een nieuwe wasmachine en zorg zo dat u uw paardendekens kunt wassen in een propere, hygiënische machine zonder bacteriën.

Waarom LDL Group?

LDL Group is kind aan huis bij gekende maneges doorheen het ganse land. Wij hebben dus ook de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist manege Vraag vrijblijvend uw offerte aan