Contacteer ons

Werkkledij professioneel wassen en drogen

Industriële wasmachines en drogers voor het zware werk

Dagelijks moet heel wat werkkledij in uw wasmachine en droger. Vaak komen die uit weer en wind, modder en smeermiddelen. Maar u wil dat uw personeel de dag erna er terug piekfijn bijloopt. Het is immers het imago van uw bedrijf. Bij LDL hebben we voor u het juiste materiaal!

Hard maar delicaat: industrieel wassen

LDL Group levert industriële wasmachines en drogers aan de zware beroepen met veeleisende klanten. Zo zijn wij vaste leveranciers bij de brandweer over het hele land. Dit delicate materiaal moet de juiste behandeling krijgen om dag na dag onze veiligheid te garanderen. Bedrijven gaande van de bouw, vleesverwerking, voeding tot dienstverlening kennen LDL en onze professionele wasmachines en droogkasten. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij die jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Waarom LDL Group?

LDL Group is kind aan huis bij zelfstandigen, KMO en grote bedrijven door het ganse land. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw professionele machines in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze.

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist werkkledij Vraag vrijblijvend uw offerte aan