Contacteer ons

Totaaloplossingen voor industrieel wassen en drogen in gevangenissen

Industriële wasmachines brengen u zekerheid

Professionele wasmachines en droogkasten zijn cruciaal in een druk bevolkte omgeving. In gevangenissen zijn ze daar van op de hoogte. Door de grote volumes aan wasgoed staan bedrijfszekerheid en hygiëne centraal. In moeilijke tijden moeten uw professionele wasmachines en drogers bewijzen wat ze waard zijn. Bij LDL kunnen we u industriële wasmachines en drogers aanbieden die bewezen hebben dat ze er zijn voor u en uw gedetineerden.

Professionele wasmachines en drogers op maat

Of het nu om om celniveau of complete wasserijen met propere en vuile zones gaat, LDL Group kan u de juiste professionele wasmachines, droogkasten of strijkplanken bezorgen in alle maten en gewichten. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die in de beschikbare budgetten past.

Waarom LDL Group?

LDL Group heeft erkende ervaring bij de FOD Justitie en bij bedrijven die instaan voor het wasgoed in de gevangenissen. Dit gaat van onderhouden, vernieuwen tot het plaatsen van hele wasserijen in nieuwbouwprojecten. Wij werken voor u een oplossing uit op maat. Onze technische dienst plant de levering en installatie van de industriële machines. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze.

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist gevangenis Vraag vrijblijvend uw offerte aan