Contacteer ons

Professioneel wassen en drogen in schoonmaakbedrijven

Moppen wassen, met een industriële wasmachine

Een professioneel schoonmaakbedrijf kan niet zonder moppen, poets- en microvezeldoeken. Het is een belangrijk voordeel om dit materiaal op de meest professionele manier te wassen. Dit verlengt immers de levensduur van de moppen en poetsdoeken. LDL levert al jarenlang industriële wasmachines en drogers aan diverse schoonmaakbedrijven. In het machineaanbod zijn er oplossingen voor zowel grote als kleine locaties.

Facility management op maat van uw industriële wasmachines en drogers

Tevens zijn er de nodige programma’s en toepassingen ontwikkeld die specifiek zijn voor de schoonmaaksector. Zo bestaan er diverse soorten sokkels om het werk ergonomisch te maken maar ook om te vermijden dat er bevuiling in de afvoer komt als gevolg van het wassen van zwaar bevuilde mops. Ook is het mogelijk om specifieke programma’s te ontwikkelen in de industriële wasmachines om hygiënisch te reinigen zoals in ziekenhuizen en rusthuizen. Tevens zijn de professionele drogers en wasmachines zodanig gebouwd om de poets- en microvezeldoeken maximaal te beschermen tijdens het was- en droogproces.

Voor schoonmaakbedrijven is de op maat van de opdracht gekozen industriële wasserijapparatuur dan ook een toegevoegde waarde in klantentevredenheid en rentabiliteit van het arbeidsproces.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist schoonmaakbedrijf Vraag vrijblijvend uw offerte aan