Contacteer ons

Versterk uw ontmoetingsplaats met kwalitatieve, industriële was- en droogautomaten

Professionele wasmachine en droogkasten voor alle formules

De wasmachines en droogkasten in een zorgcentrum staan vaak centraal. Vrijwilligers hebben graag propere was om bezoekers te verwelkomen. Of verpleegkundigen werken graag in propere kleren en bezorgen hun bewoners ook graag schone lakens. In een centrum voor andersvaliden is er ook heel wat was: persoonsgebonden linnen, beddengoed, kledij, tafellakens ... Goed werkende professionele wasmachines en droogkasten zijn een must in dienstencentra. LDL Group kan u hierbij een gepaste oplossing aanreiken.

Kleine toestellen, industriële wasmachines tot wasserijen

Welke rol uw dienstencentrum wil spelen, wij hebben voor u de juiste industriële wasmachines en droogkasten: van kleine en/ of gestapelde modellen tot industriële wasmachines die heel wat was op een milieuvriendelijke en zuinige manier verwerken tot toestellen waarmee u een buurtwasserij kan beginnen. Als extra optie kunnen er ook zeeppompen en muntautomaat voorzien worden die de bediening nog gemakkelijker maar vooral individueel maken. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Waarom LDL Group?

LDL Group werkt met veel dienstencentra samen: privaat of publiek, klein of groot en met de verschillende vormen van bediening. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw professionele wasmachines en drogers in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze.

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist dienstverleningscentrum Vraag vrijblijvend uw offerte aan