Contacteer ons

Professioneel wasmachines en drogers op maat voor woonzorgcentra

Zorg voor de ouderen centraal: was professioneel en wees makkelijk

Industriële Wasmachines en droogkasten in woonzorgcentra moeten er voor zorgen dat u alle tijd kan gunnen aan uw residenten. Maar die industriële wasmachines en drogers mogen uw budget niet in de war schoppen. Het recente verleden bewees dat goede professionele wasmachines en drogers geen overbodige luxe zijn. LDL kan u een oplossing op maat aanbieden die past bij uw rusthuis in de meest diverse vormen gaande van commerciële toestellen tot industriële wasmachines en drogers. Het wassen van bedlinnen, moppen, razanten, microvezeldoeken of dweilen verloopt extra vlot met onze industriële wasapparatuur. Wist u dat onze professionele wasmachines ook uitgerust kunnen worden met programma's voor moppen? Het LDL-team biedt u advies over welke wasmachine het best geschikt is voor het wassen van de vloermoppen en microvezeldoeken.

Altijd & overal professioneel wassen

Wil u alle was proper krijgen, drogen en eventueel strijken? Wil u professionele wasmachines of droogkasten plaatsen in een centrum bij aanleunwoningen? Of wil u op verschillende verdiepingen machines voorzien? Het kan allemaal. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die in uw budget past.

Waarom industriële wasmachines?

Een industriële wasmachine kent een hogere zwiersnelheid. Dat betekent dat uw was een lagere restvochtigheid zal hebben en dus droger uit de wasmachine komt. De technologie die het industrieel toestel bevat zorgen voor efficiëntere was- en droogcycli. U bespaart op uw energie-, water- en zeepgebruik.

Waarom LDL Group?

LDL Group heeft erkende ervaring in veel woonzorgcentra en is een partner van de grote groepen. Wij werken voor u een oplossing uit op maat. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw toestellen. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist woonzorgcentrum Vraag vrijblijvend uw offerte aan