Contacteer ons

Compacte wasmachines en drogers in uw kapsalon

Professionele wasmachines en droogkasten op uw maat

Een kapsalon zonder professionele wasmachine en droger is ondenkbaar: de vele handdoeken zorgen voor een dagelijkse lading was. Om het maar niet te hebben over de schorten. Klanten verwachten een fris en verzorgd salon. Vandaar dat LDL Group een lijn heeft aan kleinere en compacte commerciële wastoestellen en drogers die ideaal is voor kappers. Deze machines kunnen geplaatst worden in kleine ruimtes.

Aquabright: formule all-in professionele wasmachines en droogkasten

Sinds enkele jaren maakt Aquabright deel uit van de LDL Group. Deze Antwerpse groep is gekend voor professionele wasmachines en droogkasten in een all-in lease-formule: u betaalt maandelijks een vast bedrag en u kan uw machines zonder zorg gebruiken. Deze industriële wasmachines en drogers kunnen ook voorzien worden van zeeppompen met speciaal voor u ontworpen wasmiddelen. Netjes gedoseerd krijgt u het gewenste resultaat. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Waarom LDL Group?

LDL Group is via Aquabright een vertrouwd gezicht in veel kapsalons. Wij hebben dus ook de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist kapsalon Vraag vrijblijvend uw offerte aan