Overheid

overheid1

Professionele Apparatuur voor Overheidsinstellingen

Het is geen geheim dat overheidsinstellingen zoals scholen, gevangenissen en diensten binnen de veiligheidssector grote hoeveelheden textiel moeten wassen, en dit moet snel en professioneel gebeuren. LDL Equipment begrijpt deze behoeften en biedt op maat gemaakte oplossingen met professionele wasmachines, drogers en strijkapparatuur die aan de eisen van overheidsinstellingen voldoen.

Defence

Uw bescherming voor vlekkeloos wasgoed

Bij LDL Equipment hebben we ons toegelegd op het voorzien van hoogwaardige wasmachines en drogers voor veeleisende beroepen, waaronder zeker Defensie. Onze deskundige vertegenwoordigers komen graag naar uw locatie om uw unieke eisen gedetailleerd te analyseren. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we op efficiënte wijze aan uw behoeften voldoen binnen de vastgestelde budgetten.

prison

Grondige wasoplossingen voor Gevangenissen

In een gevangenisomgeving, waar grote aantallen mensen verblijven, is efficiënt en vakkundig wassen en drogen van groot belang. U vertrouwt op uw industriële was- en droogmachines om deze taak snel en betrouwbaar uit te voeren. En als er toch een probleem optreedt, wilt u kunnen rekenen op een ervaren monteur die snel ter plaatse is, ongeacht het merk van uw machines, of het nu Speed Queen, IPSO of Merker is.

ecole

Professionele wasmachines en drogers voor scholen

In scholen, vooral die met opvangfaciliteiten of beroepsopleidingen, is er vaak behoefte aan een betrouwbare was- en droogoplossing. Snelheid, duurzaamheid en efficiëntie zijn essentieel. De professionele wasmachines en drogers van LDL Equipment voldoen aan deze eisen. Bovendien zijn de geplaatste machines kostenefficiënt in gebruik.

pompier

Uw partner voor fris en proper was

Na elke uitruk van de brandweer moet de kleding grondig worden gereinigd, wat vaak centraal gebeurt. Dit vereist een efficiënte was- en droogoplossing die weinig tijd in beslag neemt. Industriële wasmachines en drogers bieden hiervoor de ideale oplossing, aangezien ze snel wassen en drogen en grote hoeveelheden aankunnen. Hierdoor kunnen veiligheidsmedewerkers hun kleding snel weer dragen, schoon en als nieuw. LDL Equipment voorziet in deze behoefte met professionele en kostenefficiënte was- en droogapparatuur die bovendien regelmatig wordt onderhouden door onze deskundige technische dienst.

LDL Equipment helpt uw organisatie aan de juiste apparatuur

Op onze website vindt u meer informatie over de apparatuur die we per sector of marktsegment aanraden. We hebben de verschillende sectoren hierbij in vijf grote groepen verdeeld, namelijk: horeca, gezondheidszorg, bedrijven, schoonmaakbedrijven en de overheid. Elke groep kent enkele subgroepen. Vindt u niet direct de sector waarbinnen uw organisatie past? Of is de voorgestelde wasmachine en/of droger te klein of juist te groot voor u? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag naar de juiste wasoplossing voor u.