Primus Wasmachines

Primus wasmachines staan erom gekend enorm innovatief en hoogtechnologisch te zijn. Primus staat voor ecologisch verantwoorde oplossingen met een ongeëvenaarde efficiëntie en een gestroomlijnd design. Die extreme efficiëntie komt enorm van pas in sectoren waar er veel én snel gewassen moet worden. Een Primus wasmachine is snel, past zich aan het gewicht van uw was aan en beperkt het waterverbruik.

Ontdek de service van LDL Equipment voor uw Primus toestel

Staat het in de planning om een Primus wasmachine of droger te kopen, of gaat het om nodig onderhoud aan het apparaat, LDL Equipment staat altijd klaar voor u.

FX350_XControlFlexPlus_OpenedDoor_Right

Advies bij aanschaf van een Primus apparaat

Afhankelijk van uw wasnoden stellen we het juiste type Primus wasmachine voor. Moet u veel in één keer wassen of net niet? Moet het extra snel gaan? Gebruikt u liefst zo weinig mogelijk water zonder aan waskwaliteit in te boeten? Geen zorg, LDL Equipment bezorgt u een Primus wasmachine die aan al uw waseisen voldoet.

FX350_XControlFlexPlus_Control_Left

Uitvoeren van reparatie en onderhoud

Ervaart u een probleem met uw Primus wasmachine? Contacteer ons, onze helpdeskmedewerkers zetten u direct weer op weg. We maken een afspraak om uw Primus wasmachine te herstellen.
Wij komen ook periodiek bij u langs voor onderhoud wanneer u een Primus wasmachine bij LDL Equipment heeft gekocht.

FX_XControlFlex_Badge_Right

Reserveonderdelen

Wanneer onze servicetechniekers langskomen zorgen ze dat ze de nodige wisselstukken bij hebben. Zo zorgen ze ervoor dat uw Primus wasmachine weer perfect werkt.