De referentie voor was-, droog- en strijkoplossingen sinds 1973

LDL Equipment is uw one-stop-shop voor de beste professionele en industriële wasmachines, industriële wasdrogers, en strijk- en afwerkapparatuur.

Wij zijn adviseur, aanbieder en serviceprovider. Kortom, uw professionele partner voor alles van wassen, drogen, strijken en afwerken. Ontdek ons zeer brede assortiment, op maat en voor uw specifieke toepassing!

We verkopen niet zomaar producten, we bieden totaaloplossingen aan: van advies en studie tot en met de installatie en service achteraf. LDL Equipment maakt uw dagelijkse werk lichter en efficiënter.

Wist je dat LDL Equipment eigenlijk een familiebedrijf is, opgestart door vader en dochter.

Over-laundry-2

Ervaring sinds 1973

Onze geschiedenis in deze sector begint in 1973. De optelsom van deze jaren in de branche, gecombineerd met de ervaring van ons team, verzekert u van onze deskundigheid in professionele was-, droog- en strijkoplossingen. Bovendien kunnen we putten uit de expertise van onze vaste leveranciers.

Uitgebreid assortiment

We kennen en begrijpen elk apparaat, elke sector en elke toepassing tot in detail. We weten wat u nodig heeft en kunnen u daarom altijd de juiste wasmachine(s), droger(s) en strijkmachine(s) aanbieden uit ons brede assortiment. U kunt altijd rekenen op snelle levering vanuit onze ruime voorraad.

IPSO Wasmachine

Onafhankelijk advies op maat

Bij LDL Equipment bent u niet gebonden aan één merk of type apparaat. Hoewel we verschillende merken aanbieden, staat het merk voor ons niet voorop. Het is voor ons van het grootste belang dat de was-, droog- en strijkapparaten voldoen aan uw behoeften. We denken met u mee om de beste oplossing voor u te vinden. We promoten geen merken, maar het beste product.

Volledige oplossingen

Met ons uitgebreide assortiment aan was- en droogmachines, strijk- en afwerkapparatuur, onze eigen advies- en ontwerpdienst, installatie- en serviceteam hebben we alles in huis om uw project naadloos van begin tot eind te realiseren. We beginnen met advies over de juiste wasmachine(s), droger(s) en strijkmachine(s) voor uw toepassing. Vervolgens komt onze ontwerpdienst in actie en daarna beginnen we met de installatie.

Wist u dat LDL Equipment een geregistreerd aannemer klasse 4 is? Dit is nog een bewijs dat we alles voor u kunnen regelen, zodat u zorgeloos kunt wassen en drogen. Heeft u later problemen met uw wasmachine of droger? Bel ons en onze helpdeskmedewerkers helpen u weer op weg.
IPSO wasmachine

Veiligheid staat voorop

We hechten grote waarde aan veiligheid, zowel bij onze machines als in onze werkwijze. Een VCA-certificering vinden we dan ook vanzelfsprekend. We nemen de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de levering en installatie veilig verlopen: voor de machines, voor ons en voor u.

IPSO-3

Uw werk vereenvoudigen

Ergonomie heeft voor elk marktsegment een andere betekenis, maar voor ons komt het neer op maximaal gebruiksgemak. Bij LDL Equipment kiezen we de weg van de minste weerstand. Met onze professionele totaaloplossingen van industriële wasserijapparatuur maken we het dagelijkse werk van de eindgebruiker makkelijker. We denken met u mee over de optimale hoogte van de machine en de beste locatie voor een veilige en gemakkelijke bediening en een vlot was-, droog- en strijkproces. Ons doel is om uw werk altijd gemakkelijker te maken.