Horeca

Hotel sector

Topservice voor uw hotel

Een onberispelijk schoon bed verwelkomt elke gast in uw hotel, zo fris alsof het linnen net uit de verpakking is gehaald. Dit is waar de industriële wasmachines van LDL Equipment in beeld komen. Met vertrouwde merken zoals IPSO en Merker kiest u voor optimale duurzaamheid, minimale energiekosten en een verlengde levensduur van zowel de machines als uw textiel. Met haar lagere totale eigendomskosten en snelle werking, zorgt onze uitrusting ervoor dat uw linnen in een oogwenk weer klaar is voor gebruik.

Restaurant-1

Uitmuntende oplossingen voor uw restaurant

Een dynamische restaurant- of baromgeving leidt onvermijdelijk tot veel wasgoed. Van de kleding van uw bedienend personeel tot de uniformen in de keuken, vlekken horen erbij. Maar maak u geen zorgen! Onze industriële wasmachines transformeren de vuile werkkleding in een oogwenk naar brandschone outfits. Dankzij de ruime trommels en de lage totale eigendomskosten, zijn onze machines een slimme en economische keuze voor uw horecazaak.

Welness-1

Duurzame keuzes voor de wellness-sector

Uw wellnessgasten verwachten een schone, frisse badjas, zachte handdoeken en verkwikkende washandjes. Met onze industriële wasmachines kunt u deze verwachtingen probleemloos inlossen. De machines zijn speciaal ontworpen voor een zwaar wasregime, ze werken snel en zijn uiterst duurzaam. Met een lange levensduur en efficiënte prestaties overtreffen ze de huishoudelijke modellen in alle opzichten. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan staat onze technische dienst altijd voor u klaar.

LDL Equipment helpt uw organisatie aan de juiste apparatuur

Op onze website vindt u meer informatie over de apparatuur die we per sector of marktsegment aanraden. We hebben de verschillende sectoren hierbij in vijf grote groepen verdeeld, namelijk: horeca, gezondheidszorg, bedrijven, schoonmaakbedrijven en de overheid. Elke groep kent enkele subgroepen. Vindt u niet direct de sector waarbinnen uw organisatie past? Of is de voorgestelde wasmachine en/of droger te klein of juist te groot voor u? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag naar de juiste wasoplossing voor u.