Verwen uw wellness-gasten met vlekkeloos wasgoed

Wellness met frisse handoeken

Was- en droogapparatuur die zorg dragen voor uw wellness

Een succesvolle wellnessfaciliteit is afhankelijk van wasmachines en drogers die dagelijks onberispelijk wasgoed leveren - voor uw gasten en natuurlijk voor uzelf. Is dit niet essentieel voor de reputatie van uw wellness? Bij LDL Equipment hebben we de wasmachines en drogers die u nodig heeft altijd in voorraad.

FX_XControlFlex_Badge_Right

Geschikt voor elk type wasgoed, zelfs voor industriële volumes

Mogelijk bent u al bekend met onze assortiment van commerciële en industriële wasmachines en drogers. Deze hoogwaardige apparaten zijn ontworpen voor intensief gebruik in grootschalige ondernemingen, een kenmerk dat uiterst nuttig is bij het behandelen van grote hoeveelheden badlinnen. Verder hebben we wasmachines in ons assortiment die voorzien zijn van specifiek ontworpen deurrubbers, ideaal voor wasgoed dat verzadigd is met oliën. Gecombineerd met de juiste reinigingsmiddelen, zorgen deze machines ervoor dat uw wasgoed stralend schoon en verfrissend ruikt voor elke nieuwe gast. Met onze uitgebreide ervaring met toonaangevende merken zoals IPSO, Speed Queen en Merker, kunnen we u de perfecte oplossing aanbieden die past bij uw behoeften.

Ziekenhuis-2

Waarom LDL Equipment de beste keuze is

LDL Equipment is de voorkeursleverancier voor vele wellnesscentra. We hebben ruime ervaring in het bieden van oplossingen die passen bij uw behoeften. Onze technische dienst regelt de levering en installatie van uw machines. Als u een storing heeft of vragen heeft, kunt u altijd rekenen op onze technische dienst. U blijft in de vertrouwde handen van ons professionele team.

Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.