Recreatie

recreatie

Professionele textielverzorging voor de recreatie sector

Als u actief bent in de recreatiebranche, heeft u ongetwijfeld te maken met diverse soorten textiel. Het is essentieel dat dit textiel er altijd vlekkeloos schoon uitziet en zelfs na herhaalde wasbeurten nog steeds in perfecte staat verkeert. Aangezien u regelmatig en intensief wast, droogt en strijkt, is het van cruciaal belang om te kunnen vertrouwen op professionele machines die deze taken met precisie uitvoeren. LDL Equipment biedt de perfecte oplossing. Onze machines zijn niet alleen kostenefficiënt en duurzaam, maar hebben ook een lage total cost of ownership. Bovendien worden ze deskundig onderhouden door ons technische team.

tent

Gemak en kwaliteit bij het wassen op uw camping

Bij het runnen van een camping is het van groot belang om uw gasten te voorzien van gemak en kwaliteit, zelfs als het gaat om dagelijkse taken zoals wassen. Gasten willen graag een was draaien vlak voordat ze naar huis gaan of tijdens een langer verblijf. De keuze voor de juiste wasapparatuur op uw camping is van cruciaal belang. Ook voor uw eigen textiel heeft u een professionele, betrouwbaar toestel nodig. Denk aan bedrijfskleding, keukentextiel en bedlinnen dat snel schoon, droog en weer als nieuw moet zijn. U wilt industriële wasmachines die voldoen aan de verwachtingen van uw gasten en van uzelf. Daarom kiezen velen voor de gebruiksvriendelijke industriële wasmachines van LDL Equipment. Onze toestellen hebben korte draaitijden en veilige betaalmechanismen, zodat uw gasten met gemak hun was kunnen doen en eigen textiel opnieuw straalt.

jacht

Efficiënt wassen voor uw jachthaven

Moeten ze snel nog iets wassen voor ze terug het water opgaan? LDL Equipment biedt efficiënte en professionele toestellen aan die doen wat je vraagt en meer. Maar moet dat een industriële was- of droogautomaat zijn van IPSO, Speed Queen of Merker? Moeten dat machines zijn met een groot laadvermogen of juist kleinere, maar dan meer? Met meer dan 50 jaar ervaring in professioneel wassen, drogen en strijken, kunt u rekenen op LDL Equipment voor alle antwoorden en oplossingen die naadloos aansluiten bij uw behoeften.

LDL Equipment helpt uw organisatie aan de juiste apparatuur

Op onze website vindt u meer informatie over de apparatuur die we per sector of marktsegment aanraden. We hebben de verschillende sectoren hierbij in vijf grote groepen verdeeld, namelijk: horeca, gezondheidszorg, bedrijven, schoonmaakbedrijven en de overheid. Elke groep kent enkele subgroepen. Vindt u niet direct de sector waarbinnen uw organisatie past? Of is de voorgestelde wasmachine en/of droger te klein of juist te groot voor u? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag naar de juiste wasoplossing voor u.
Industriële wasmachine