Industriële wasmachine en -droger voor uw camping

pexels-robert-forever-ago-2516423

Zorgeloos wassen op jouw camping

Stel u voor, het is hoogseizoen op uw camping en de wasmachines en drogers draaien overuren. U heeft apparatuur nodig die deze uitdagingen aankan, want vakantiegangers zijn helaas niet altijd even zuinig. Dat is precies waar de duurzame wasmachines en drogers van LDL Equipment geschikt voor zijn. Met gebruiksvriendelijke bedieningspanelen en een flink laadvermogen kunnen onze machines elke wasuitdaging aan. Zo kunt u focussen op wat écht belangrijk is: het creëren van onvergetelijke ervaringen voor uw gasten.

pexels-mac-destroir-2662816

Oplossingen op maat voor uw unieke camping

Bij LDL Equipment snappen we dat elke camping uniek is. Daarom gaan we verder dan alleen het leveren van apparaten die uw gasten gebruiken. We denken mee over de beste oplossingen voor het wassen van uw eigen textiel, zoals bedrijfskleding of ander linnen. Vraagt u uzelf af welke machines het meest efficiënt en kostenbesparend zijn voor jouw situatie? Onze experts komen graag bij je langs om samen de beste oplossing te vinden. Met onze jarenlange ervaring en een breed aanbod van topmerken zoals Merker, Schulthess en IPSO, kunnen we vrijwel altijd een oplossing bieden die past bij jouw camping. Of je nu wilt kopen, huren of leasen, wij staan voor u klaar.

Ziekenhuis-2

50 jaar ervaring: voor u aan het werk

Bij LDL Equipment zetten we onze ervaring in om u te ondersteunen. We bieden niet alleen hoogwaardige wasapparatuur, maar ook de technische ondersteuning die u nodig hebt. We staan klaar om de machines te installeren en in het geval van storingen komt er snel een monteur langs. Echte mensen aan de telefoon, geen keuzemenu's, gewoon hulp waar en wanneer je het nodig hebt.

Onze halve eeuw aan ervaring zorgt ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen. Verwacht persoonlijk advies, ervaren monteurs en oplossingen die jouw wensen overtreffen. Wij denken niet alleen met u mee, maar we denken ook vooruit. Want soms kan een andere aanpak leiden tot een nog beter resultaat voor jouw was-, droog- en strijkvragen.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan gerust contact met ons op. Bel +32 9 282 22 07 voor een afspraak of vrijblijvend advies.