BC Oostende

LDL Group x BCO: There is no I in team

We hebben de volledige LDL-service geleverd aan BC Oostende. BCO maakt gebruik van de professionele wasmachines en drogers van LDL voor al hun was. We zijn dé ultieme speler om ervoor te zorgen dat het BCO-team altijd fris het veld op kan. 

Bij BCO zorgt wasman Patrick ervoor dat alle was dagelijks kan gebeuren. Zie hier hoe wij samen met Patrick de jerseys proper houden:
https://youtube.com/shorts/ed0dotKFFyQ?si=17IX4DZJtoVTaH4N 

BC Oostende: Een Hoogvlieger in Belgisch Basketbal

BC Oostende is een Belgische professionele basketbalclub gevestigd in de stad Oostende. De club is een van de meest succesvolle en bekende basketbalclubs in België en neemt deel aan de hoogste nationale competitie, de BNXT League. De club staat bekend om zijn sterke prestaties in zowel de nationale competitie als internationale competities, zoals de Basketball Champions League. 

De buitengewone toewijding van de spelers van BCO leidt vaak tot intens zweten. Met hun dagelijkse trainingssessies en wekelijkse wedstrijden produceert BC Oostende een aanzienlijke hoeveelheid wasgoed. Het is van cruciaal belang dat de spelers zich fris en proper voelen wanneer ze het veld betreden, zodat ze hun volle 100% kunnen geven tijdens wedstrijden. 
BC Oostende: Een Hoogvlieger in Belgisch Basketbal

LDL Group and Patrick keep the jerseys clean

Dagelijks krijgt wasman Patrick te maken met vuile jerseys en trainingskledij. De zweetgeur uit sportkledij krijgen kan een moeilijke taak zijn. Daarom staan we Patrick en BCO te hulp door onze professionele wasmachines en drogers aan te bieden. Deze zijn eenvoudig te bedienen en zorgen ervoor dat een grote hoeveelheid was snel en efficiënt weer schoon wordt. 

De was elke dag doen, kan een uitdaging zijn. Daarom is een effectieve en efficiënte wasroutine essentieel, waarbij professionele wasmachines en drogers van LDL een essentiële rol spelen in het behouden van de frisheid en comfort van de spelers. Zo kan BC Oostende blijven streven naar topprestaties op het basketbalveld en kan Patrick zijn taken zonder zorgen uitvoeren. 

LDL Group and Patrick keep the jerseys clean

LDL Group is een echte teamplayer

 Bij LDL Group gaat het niet alleen om de verkoop van industriële wasmachines en drogers; we leveren complete oplossingen, beginnend met advies en analyse, tot aan installatie en follow-up service. We hebben het dagelijkse werk van de was doen aanzienlijk vereenvoudigd voor BC Oostende, en we passen deze aanpak toe in verschillende sectoren. Onze uitgebreide dienstverlening is gericht op het ontzorgen van onze klanten, ongeacht hun branche, en zorgt voor efficiëntie en kwaliteit in hun wasprocessen.