Bedrijf

bedrijf

Industriële apparatuur voor uw bedrijf

Bedrijven waar veelvuldig gewassen wordt, zijn divers van aard en kunnen niet altijd in één hokje worden geplaatst. Wellicht geldt dit ook voor uw onderneming. Of u nu eigenaar bent van een fitnesscentrum, een schoonheidssalon, een massagesalon, of zelfs een agrarisch bedrijf, wij bieden de oplossing voor uw behoeften op het gebied van professioneel wassen, drogen en strijken.

paard

Grote en snelle wasjes voor uw manege

Bij het denken aan een manege komt wellicht niet direct industriële wasapparatuur in gedachten. Maar als manege-eigenaar weet u wel beter. Op uw manege dragen medewerkers bedrijfskleding, worden paardendekens regelmatig gewassen en is er ander textiel dat frequent onderhoud vereist. Dit vergt machines met een ruime laadcapaciteit en de garantie dat uw textiel als nieuw uit een professionele droger komt. U zoekt machines die lang meegaan en weinig onderhoud vergen. LDL Equipment biedt kostenefficiënte, duurzame was- en droogoplossingen met een lage total cost of ownership.

wassalon

Efficiënte toestellen voor dagelijkse wassen in uw kapsalon

Ook in een kapsalon heeft u wasmachines en drogers nodig. De aantallen handdoeken, schorten en ander textiel moeten dagelijks gewassen worden. LDL Equipment heeft de perfecte toestellen voor uw kapperszaak. Zo kunnen uw klanten en uw personeel genieten van frissen en propere handdoeken.

werkkledij

Professionele en kwaliteitsvolle toestellen voor uw werkkledij

Uw medewerkers verdienen altijd schone werkkleding. Bedrijven laten werkkledij liever centraal wassen. Dit vereist een doeltreffende was- en droogoplossing die tijd bespaart. Onze industriële wasmachines en drogers bieden snelheid en een ruime capaciteit, waardoor uw medewerkers hun werkkleding al de volgende dag in perfecte staat kunnen dragen. Dankzij de professionele apparaten van LDL Equipment blijft de kleding schoon en fris, terwijl ze ook nog kostenefficiënt zijn. Onze vakkundige technische dienst staat garant voor regelmatig onderhoud en betrouwbaarheid.

agrarisch

Duurzaam en efficiënt toestellen voor de agrarische sector

In de agrarische sector worden verschillende soorten textiel intensief gebruikt, denk aan onderlijfjes, overalls, warmhouddekens en handdoeken. Dit resulteert dagelijks in aanzienlijke hoeveelheden vuile was, vaak bestaande uit grote stukken textiel. Om deze uitdaging aan te gaan, heeft u machines nodig met een ruime laadcapaciteit, zodat uw textiel na gebruik weer als nieuw uit een professionele droger komt. Bij LDL Equipment bieden we kostenefficiënte en duurzame oplossingen voor uw wasbehoeften in de agrarische sector

studentencomplex

Efficiënte voorzieningen voor studentenverblijven

Hoe makkelijk is het om uw was binnen uw studentencomplex te kunnen doen. De grote aantallen aan studenten en de was die ze met zich meebrengen elke week zorgt er ook voor dat er toestellen met grote laadcapaciteit voorzien zijn. LDL Equipment kunt u helpen om de juiste toestellen binnen uw studentenverblijf te plaatsten. Onze gebruiksvriendelijke toestellen zorgen ervoor dat de studenten met gemak hun was kunnen doen.

LDL Equipment helpt uw organisatie aan de juiste apparatuur

Op onze website vindt u meer informatie over de apparatuur die we per sector of marktsegment aanraden. We hebben de verschillende sectoren hierbij in vijf grote groepen verdeeld, namelijk: horeca, gezondheidszorg, bedrijven, schoonmaakbedrijven en de overheid. Elke groep kent enkele subgroepen. Vindt u niet direct de sector waarbinnen uw organisatie past? Of is de voorgestelde wasmachine en/of droger te klein of juist te groot voor u? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag naar de juiste wasoplossing voor u.