Industriële wasmachine en -droger voor huisvesting van studenten

Studentencomplex wasmogelijkheden

Bijzondere voorzieningen voor studentenverblijven

Als beheerder van een uitgestrekt studentenverblijf, streeft u ernaar uw bewoners de optie te geven om hun was binnen het complex te doen. Voor studenten is het meestal onpraktisch om elke week hun was mee naar huis te nemen. Bovendien kunnen de geavanceerde betaalsystemen van LDL Equipment u een bron van inkomsten bieden door deze extra dienst aan uw bewoners aan te bieden. Het wordt ten zeerste aangeraden om te kiezen voor professionele of industriële wasmachines en drogers. LDL Equipment legt u graag uit waarom deze apparaten voordeliger zijn dan standaard huishoudelijke machines. Naast wasmachines en drogers hebben we ook verschillende soorten strijkapparatuur in ons assortiment.

IPSO Machine

Voordelen van industriële wasmachines en drogers

Een belangrijk pluspunt van industriële wasmachines en drogers is hun lagere total cost of ownership in vergelijking met huishoudelijke apparaten. Deze machines zijn robuuster, hebben een grotere operationele levensduur voordat ze vervangen moeten worden en voeren programma's sneller uit. Kleding komt niet alleen schoon uit de machine, maar ook volledig droog uit de droger, waardoor het niet nodig is om kleding op te hangen. Dit is ideaal voor studentenhuisvesting, waar ruimte voor het ophangen van was vaak schaars is.

Overweeg ook de verschillende extra's die LDL Equipment u kan bieden. Bijvoorbeeld zeepdispensers, die het noodzakelijk maken voor studenten om hun eigen wasmiddel te gebruiken, voorkomen dat verschillende soorten wasmiddel in dezelfde machine terechtkomen. Een betaalsysteem wordt ook aangeraden, waarbij studenten direct bij de machine kunnen afrekenen met hun pinpas, of via een centrale betaalautomaat in de ruimte.

Ziekenhuis-2

Waarom LDL Equipment?

LDL Equipment werkt nauw met u samen! Onze consultants bezoeken uw studentenhuisvesting om uw behoeften in kaart te brengen. Verkiest u meerdere modellen met een kleinere trommel, of heeft u liever één grote wasmachine? Op basis van uw voorkeuren doen we een voorstel voor een totaalpakket, waaronder een combinatie van een industriële wasmachine, een droger, zeepdispensers en eventueel een betaalsysteem.

U kunt rekenen op onze technische dienst voor de levering en installatie van de apparaten. Onze technische dienst staat ook voor u klaar bij storingen of als u vragen heeft over het gebruik van de apparaten. Wilt u nu al meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u graag meer informatie.