RB Wash

Het LDL-team mocht onlangs dit wassalon installeren in onze Belgische hoofdstad, Brussel. We zetten deze installatie graag eens in de kijker gezien de look & feel ons helemaal blij maakt! Het wassen van uw textiel wordt een ware beleving in dit wassalon. LDL Equipment mocht hier acht industriële wasmachines en drie dubbele drogers installeren. De toestellen komen echt tot hun recht in het prachtige interieur.

De perfecte LDL-apparaten

 De FX65-toestellen van Primus zijn perfect voor je dagelijkse wasroutine, van truien tot kousen, alles is in een mum van tijd schoon. Ook voor grotere ladingen was is er een oplossing. De FX135 van Primus heeft een indrukwekkende laadcapaciteit van 13,5 kg, ideaal voor het wassen van dekbedden van het hele gezin. Beide industriële wasmachines zijn uitgerust met een unieke trommelconstructie waardoor je was snel weer fris en schoon is. 

Om ervoor te zorgen dat de vuile en propere was gescheiden blijft, vind je aan de andere kant van het salon drie prachtige dubbele drogers, de Primus T13/13 drogers. Met deze drogers kunt u uw propere maar wel nog natte was snel en gemakkelijk drogen. De ruime deuropening maakt het eenvoudig om je was in de machine te laden en er net zo gemakkelijk weer uit te halen. 

Snel en gemakkelijk betalen

Het geïntegreerde centrale betaalsysteem maakt het uiterst eenvoudig om te betalen, ongeacht of je kiest voor contant geld, muntjes of kaartbetaling. Betalen wordt hierdoor niet alleen uiterst toegankelijk, maar ook afgestemd op de diverse voorkeuren van de gebruikers. Ga naar het betaalsysteem, kies je gewenste machine, betaal en je machine is klaar voor gebruik. 

Geen zorgen meer bij RB Wash

Dankzij de geavanceerde toestellen van Primus hoef je niet lang te wachten op je wasgoed, maar in dit wassalon lijkt de tijd voorbij te vliegen. Het rustgevende groene interieur waarin de industriële toestellen zijn gehuisvest, creëert een sfeer van volledige ontspanning. Hier ervaar je geen stress meer tijdens het wasproces. Dit salon biedt een ongeëvenaarde en relaxte waservaring, waarbij het innovatieve gebruik van toestellen van LDL Equipment niet alleen efficiëntie bevordert, maar ook een atmosfeer van kalmte en comfort creëert. Laat je waszorgen achterwege en geniet van de unieke ambiance die dit wassalon te bieden heeft.