Let's Do the Laundry
Sinds 1973 uw betrouwbare partner in was-, droog- en strijkoplossingen
 Bij LDL Equipment zijn we meer dan zomaar een leverancier van industriële wasmachines, drogers en strijkapparatuur. We zijn uw gids, uw partner, uw steunpilaar in de wereld van wassen, drogen en strijken. Met ons uitgebreide professionele assortiment hebben we alles wat u nodig hebt voor uw unieke toepassingen, op maat en klaar om uw dagelijkse werkzaamheden te verlichten. 
Schone was uit een Industriële wasmachine

Een allesomvattende oplossing, verder dan alleen verkoop

Bij ons gaat het niet om het simpelweg verkopen van producten; we zijn hier om u een totaaloplossing te bieden. Van deskundig advies en gedetailleerde studie tot vlekkeloze installatie en nazorg, LDL Equipment staat voor u klaar.

  • 34
    Service team
  • 10
    Premium brands
  • 45000
    Machines in gebruik
Primus Wasmachine

Waarom LDL Equipment uw vertrouwen verdient?

Een halve eeuw ervaring in de wereld van het witgoed

Onze reis begon in 1973. Sindsdien hebben we onze ervaring en expertise verfijnd en zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende expert in professionele was-, droog- en strijkoplossingen. En met de gecombineerde expertise van ons team en onze vertrouwde fabrikanten, kunnen we u de allerbeste diensten en oplossingen bieden.


De 360-graden benadering voor uw wensen

Met ons breed scala aan was- en droogmachines, strijk- en afwerkapparatuur, en ons eigen advies-, studie-, installatie- en serviceteam, kunnen we uw project van start tot finish perfect uitvoeren. We beginnen met het adviseren over de meest geschikte professionele wasmachine(s), droger(s) en strijkmachine(s) voor uw toepassing, voeren een gedetailleerde studie uit en zorgen vervolgens voor een naadloze installatie.

Sectoren

Onlangs gerealiseerde projecten

Onze merken

Wasanalyse bij LDL Laundry

De LDL Equipment wasanalyse: uw stap naar succes

Onze wasanalyse is het begin van onze reis samen. Met deze grondige evaluatie van uw was-, droog- en strijkbehoeften kunnen we de ideale totaaloplossing voor u vinden. We bestuderen uw behoeften - het doel van de machine, hoe vaak u wast, droogt of strijkt, welk type linnen u gebruikt, enz. Kortom, we leren u en uw bedrijf eerst kennen, zodat we u de juiste machines kunnen aanbevelen op basis van uw specifieke behoeften.

Heeft u vragen? - Neem contact op