Financiering op maat

Algemeen-2

Financiële Flexibiliteit via Laundry Rental Solutions

Bij LDL Equipment begrijpen we dat iedere klant unieke behoeften heeft als het gaat om de aanschaf van een professionele of industriële wasmachine en/of droger. Daarom bieden we naast de traditionele koopoptie, de mogelijkheid om het apparaat te huren of te leasen. Deze opties worden aangeboden via Laundry Rental Solutions, een product van LDL Equipment.

We streven ernaar om een oplossing op maat te bieden die perfect aansluit op uw individuele behoeften en wensen. Onze deskundige vertegenwoordigers kunnen u gedetailleerd informeren en adviseren over een financieringsplan dat is aangepast aan uw specifieke situatie.

Financiering op uw termen

U heeft de volledige controle over de duur van de financiering van uw wasmachine en/of droger. We bieden leaseovereenkomsten aan voor industriële wasmachines en drogers met een termijn van 3, 5 of 7 jaar.

Aan het einde van de overeenkomst

Wanneer de financieringstermijn is verstreken, kunt u ervoor kiezen om de wasmachine en/of droger tegen een redelijke prijs over te nemen. Hiermee kunt u verder gebruik maken van het apparaat waar u al vertrouwd mee bent. Bovendien, zelfs na het einde van het leasecontract, blijven onze ervaren monteurs beschikbaar voor eventuele reparatiewerkzaamheden.

Overname met garantie

Kiest u ervoor om het apparaat aan het einde van uw contract over te nemen? Dan geniet u van dezelfde garantievoorwaarden als bij een directe aankoop van een wasmachine of droger. En u heeft altijd de optie om een extra servicecontract af te sluiten voor nog meer zekerheid.