IPSO Wasmachines

Het kiezen voor een IPSO wasmachine garandeert u comfort, vooral als u frequent wast. IPSO, een merk met een goede reputatie, staat bekend om de betrouwbaarheid en efficiëntie van haar wasmachines. U voorkomt onnodig hoge energiekosten dankzij het lage energieverbruik van deze apparaten. IPSO professionele wasmachines beperken niet alleen het energieverbruik, maar ook de consumptie van water en wasmiddel blijft minimaal. Naast IPSO wasmachines biedt LDL Equipment ook een assortiment aan IPSO drogers. Welk type apparaat heeft u nodig?

LDL Equipment en IPSO industriële toestellen

Of u nu van plan bent een IPSO wasmachine of droger te kopen, of onderhoud nodig heeft, LDL Equipment staat altijd voor u klaar.

Industriële IPSO Machine

Advies bij aanschaf van een IPSO apparaat

Bij de aanschaf van een IPSO wasmachine of droger staan onze experts voor u klaar om persoonlijk advies te geven. Hoe vaak gaat u het apparaat gebruiken? Welke trommelgrootte past het beste bij het door u beoogde gebruik? En meer.

Ipso Wasmachine

Uitvoeren van service en onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw IPSO wasmachine of droger verkleint de kans op toekomstige storingen, aangezien deze apparaten bekend staan om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. De servicemonteurs van LDL Equipment bezoeken u periodiek om onderhoud uit te voeren als u het apparaat bij ons huurt.

IPSO Wasmachine en Droger

Hulp bij problemen met uw IPSO apparaat

Ervaart u problemen met uw IPSO apparaat? Onze servicemedewerkers staan voor u klaar om de problemen op te lossen. We plannen een afspraak om de IPSO wasmachine of droger te controleren op slijtage en schade. Indien nodig worden versleten onderdelen vervangen. Onze monteurs nemen standaard de benodigde onderdelen mee voor eventuele reparaties.