Speed Queen Wasmachines

Als u regelmatig te maken heeft met grote hoeveelheden vuil wasgoed, is de keuze voor een Speed Queen wasmachine uit ons assortiment een slimme zet. Deze professionele machines van dit gerespecteerde merk bieden diverse voordelen voor professionele organisaties. Ze zijn betrouwbaar en hebben een relatief lage totale eigendomskosten. Dit betekent dat u per wasbeurt minder betaalt dan u zou doen met een huishoudelijk model wasmachine of droger. De kostenbesparing is onder meer te danken aan het lagere energieverbruik van deze machines, en het feit dat een Speed Queen wasmachine minder water verbruikt dan de meeste huishoudelijke modellen.

Professionele dienstverlening voor Speed Queen wasmachines en drogers

LDL Equipment biedt u graag een uitgebreide, persoonlijke service bij de aankoop van Speed Queen wasmachines. Dit begint al in de oriëntatiefase; onze ervaren adviseurs helpen u graag de verschillende opties te verkennen. Gebaseerd op uw behoeften en voorkeuren kunnen zij u meer vertellen over de Speed Queen wasmachine die het beste bij u past. In het geval van een storing komen we deze graag voor u repareren.

QT_SY180_LogoBadge_Right

Persoonlijk advies bij de aankoop van Speed Queen apparaten

Hoe vaak plant u de Speed Queen wasmachine of droger te gebruiken? Overweegt u anderen het apparaat te laten gebruiken en hen hiervoor te laten betalen, bijvoorbeeld in een studentenhuis? Welke trommelgrootte past bij de hoeveelheid wasgoed die u dagelijks moet verwerken? Dit zijn voorbeelden van vragen die onze adviseurs u zullen stellen. Op basis van uw antwoorden zullen zij de mogelijkheden uiteenzetten.

QT_SC40_Hinge_Left

Onderhoud aan uw apparaat

We raden aan om uw Speed Queen apparatuur regelmatig te laten onderhouden om een betrouwbare werking te garanderen. Dit vermindert aanzienlijk de kans op storingen, vooral bij oudere apparaten. Onze monteurs komen graag bij u langs om de Speed Queen wasmachine of droger te onderhouden. We controleren de essentiële onderdelen en zullen deze indien nodig vervangen. Wanneer u een Speed Queen wasmachine of droger bij ons huurt, is onderhoud aan uw apparaat standaard inbegrepen in onze service.

QT_SY180_Hinge_Left

Herstel van defecte Speed Queen machines

Ook voor reparaties aan een defecte Speed Queen machine kunt u vertrouwen op onze monteurs. We hebben standaard een ruim assortiment aan onderdelen voor Speed Queen wasmachines en drogers op voorraad. Hierdoor hoeft u niet lang zonder functionerend apparaat te zitten. Onze monteurs beschikken over de kennis en expertise om de onderdelen op de juiste manier te vervangen.