LDL Group is aanwezig op de Inspire Health & Care beurs

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij kijken er al naar uit! Van 19 tot 21 maart zijn wij aanwezig op de Inspire Health and Care beurs in het Flanders Expo Gent. Je kan LDL Group samen met Jade NV en Arda Medical vinden op stand 1336. Wij kijken ernaar uit om jullie allen opnieuw talrijk te mogen ontvangen! 
Inspire Health and Care beurs LDL Group

Wij zijn ook aanwezig

Uiteraard zijn wij opnieuw van de partij! Twee jaar geleden hadden wij het plezier om vele nieuwe en gekende gezichten te zien. Maar waarom zijn wij hier? Net zoals schone was voor ons super belangrijk is, is het dat ook in ziekenhuizen, zorgcentra of jeugdzorg etc. Met onze machines streven wij ernaar deze sector te ondersteunen bij de dagelijkse hoeveelheid wasgoed. 

Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet als prioriteit lijkt, vertelt onze jarenlange ervaring ons dat het doen van de was niet altijd even eenvoudig is binnen deze sector. Daarom bieden wij graag onze toestellen aan voor de gezondheids- en welzijnszorg. Van barrièrewasmachines om vuile en schone was gescheiden te houden tot drogers met een snelle droogtijd om grote hoeveelheden was snel te verwerken. Hygiëne staat centraal in deze sector, en wij zijn de ultieme partner voor al de wasgerelateerde uitdagingen. 

 
Ook dit jaar staan wij er niet alleen. Samen met Arda Medical en Jade nv slaan we de handen in elkaar om er een top editie van ten maken. Kom zeker eens hallo zeggen want op onze stand is er altijd wel iets te zien.  
Team LDL Group

Inspire Health and Care 2024

De Inspire Health and Care beurs vindt dit jaar plaats in het mooie Flanders Expo. Het vormt een ontmoetingsplatform voor professionals uit de zorg- en welzijnssector. In 2024 staat de beurs volledig in het teken van inspiratie, connectie en het opdoen van nieuwe ideeën. Gedurende drie dagen zijn er boeiende contentsessies en keynote sprekers gepland rond drie actuele thema's: technologie, preventie & welzijn, en leiderschap & samenwerking. Het belooft een waardevolle bijdrage te leveren om gezamenlijk te bouwen aan de toekomst van de zorg. 

Meer informatie over deze beurs kan je vinden op de website van Inspire Health And Care.
Inspire Health and Care vlag