Betaalsystemen

Het juiste betaalsysteem voorzien voor uw doelpubliek

In de hedendaagse samenleving is digitaal betalen de norm geworden, en bij LDL begrijpen we het belang van flexibele betalingsmogelijkheden voor uw was- en droogbehoeften. Daarom hebben we met grote zorg een selectie gemaakt van geavanceerde betaaloplossingen die uw klanten in staat stellen om op de meest handige manier te betalen.

Of u nu de voorkeur geeft aan betalen via een mobiele applicatie, contactloos betalen met een bankkaart, of zelfs beide opties wilt aanbieden aan uw klanten, wij hebben de oplossing die aan uw behoeften voldoet. Bij LDL Equipment begrijpen we dat betalingsgemak essentieel is voor een soepele en probleemloze ervaring in uw wassalon of textielverwerkingsomgeving.

Met onze zorgvuldig geselecteerde betaalautomaten en -systemen kunt u uw klanten de flexibiliteit en het gemak bieden waar ze naar op zoek zijn. Of het nu gaat om studenten die hun was willen doen in een wassalon, zorginstellingen die professionele textielverzorging nodig hebben, of bedrijven die textielverwerking in hun dagelijkse activiteiten hebben geïntegreerd, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse sectoren.

Dus, of uw klanten nu de voorkeur geven aan de snelheid en het gemak van mobiele betalingen of de veiligheid van contactloos betalen, LDL Equipment staat klaar om aan al uw digitale betalingsbehoeften te voldoen. Wij maken het mogelijk voor u en uw klanten.

Een betaalsysteem op maat

Bij het opzetten van een wassalon heeft u naast wasmachines, drogers en waskarren uiteraard ook een betaalsysteem nodig. U kunt opteren voor contante betalingen of munten, maar u heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een centrale betaalautomaat of mobiele app. Met de centrale betaalautomaat kunnen uw klanten de wasmachines en/of drogers activeren en betalen voor de diensten.

Uitgebreid aanbod aan betaalautomaten

Dankzij ons ruim aanbod aan centrale bedieningspanelen voor uw wassalon hebben we voor elk wat wils, van jetonwisselaars tot mobiele betaalmogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van uw wassalon stellen wij een betaalsysteem voor dat voldoet aan uw noden en verwachtingen. De betaalautomaat kan ook uitgerust worden met eurostukken of biljetten. Daarenboven kan de betaalautomaat ook uitgerust worden met een contactloze betaalterminal. LDL Equipment helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Centraal betaalsysteem met tal van mogelijkheden

Bij LDL vindt u zeker het geschikte betaalsysteem voor uw wassalon. Onze geavanceerde betaalautomaten van Vematics bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder:

  • Op afstand machines activeren

  • Geld terug geven

  • Klantenkaart via paspoort

  • Het openen en sluiten van de buitendeur

  • Klanten vanop afstand helpen via een sms-module