Contacteer ons

Realisaties

Wassalon Quality Wash
Wassalon in de kijker. Bij onze klant Quality Wash mochten we onlangs deze wasmachines en dubbele drogers installeren voor hun gloednieuw wassalon te Jette. Het eindresultaat mag er absoluut zijn, wauw! Proficiat Quality Wash.
Lees meer
Inrichting van de wasplaats in een recreatiepark
In dit recreatiepark mochten we 5 professionele wasmachines en 5 professionele drogers met een centrale betaalautomaat installeren. De keurig ingerichte wasplaats is een ware eyecatcher op dit park.
Lees meer
In-house wasserij
In deze zorginstelling wordt al het schoonmaakmateriaal gewassen in vier industriële wasmachines met een capaciteit van 24 kg. De bijhorende droger zorgt ervoor dat het textiel gedroogd kan worden.
Lees meer
Stadsbestuur wast alle schoonmaakdoekjes in huis
Dit stadsbestuur wast alle schoonmaakdoekjes (zowel moppen, microvezeldoeken als keukenhanddoeken) in huis met deze professionele set van Primus. Er werd gekozen voor een professionele wasmachine met een capaciteit van 10 kg en een bijhorende droger. Om de opstelling zo ergonomisch mogelijk te maken werd de draairichting van de deur van de droogkast aangepast zodat het textiel eenvoudig én ergonomisch van de wasmachine naar de droogkast kan.
Lees meer
AZ Delta Roeselare
Inrichting van de interne wasplaats in de gloednieuwe campus van AZ Delta te Roeselare.
Lees meer
Rapid Industry
Perfect gewassen werkkledij door Rapid Industry voor de petro-chemie sector, voedingssector en algemene industrie dankzij de Primus machine geleverd door LDL.
Lees meer
AZ Sint-Maarten
AZ Sint-Maarten koos voor LDL Equipment voor het aanleveren van hun machines!
Lees meer
Loft Wash Zamenhof
Het nieuw wassalon "Loft Wash" werd opgestart mede dankzij LDL!
Lees meer
Golf & Country Club Oudenaarde
Zelfs kranen kwamen er aan te pas voor het leveren van een wasmachine aan de Golf & Country Club in Oudenaarde. Dit bewijst nogmaals dat wij tot het uiterste gaan voor onze klanten.
Lees meer