A.S. Adventure

A.S. Adventure zet in op duurzaamheid met behulp van LDL Group

 Het is belangrijk dat we ons bewust worden van de impact op onze planeet, een bewustzijn dat ook A.S. Adventure deelt. Via hun Care & Repair concept streven ze ernaar om outdoor kleding en accessoires in optimale staat te houden. Als onderdeel van deze inspanning hebben ze een wasdienst gelanceerd, waarvoor ze machines van LDL hebben geïnstalleerd en ingezet. 

Duurzaamheid in Actie

 A.S. Adventure heeft, net als LDL Group, een grote toewijding tot duurzaamheid, wat heeft geleid tot het innovatieve concept genaamd Care & Repair. Dit veelzijdige initiatief biedt diverse diensten aan, waaronder een uitgebreide wasservice die alles omvat, van slaapzakken, skibroeken, donsjassen. Het schoonmaken van deze items is vaak complex vanwege de diverse en soms delicate materialen die worden gebruikt. Om hoogwaardige resultaten te waarborgen, hebben ze geïnvesteerd in industriële wasmachines en drogers van LDL. Door deze duurzame machines te implementeren, benadrukken ze niet alleen hun toewijding aan duurzaamheid, maar streven ze ook naar effectieve zorg voor outdoor kleding en accessoires, met het oog op een milieubewuste benadering 
LDL-Group-A.S-Adventure-duurzaam-durable-wasmachine-washing-machine-machine-à-laver

Primus Topmachines bij A.S. Adventure

 Begin dit jaar mochten wij daar 4 Primus toestellen leveren en instaleren: twee FX105 wasmachines en twee T11 drogers. Met een hoog laadvermogen en korte zwiertijd helpen de machines bij het schoonmaken van de kleren. Topmachines dus om elk vuiltje uit de outdoor kleren en accessoires te krijgen. Door het gebruik van deze duurzame machines benadrukken ze hun toewijding aan duurzaamheid, waarmee ze een verdere stap zetten in het bevorderen van milieubewustzijn en het behalen van hun duurzaamheidsdoelen. 
wasmachine-droogkast-Primus-dryer-washing machine-sèche-linge-machine-à-laver

LDL Group's Toewijding aan Onze Planeet

Dit streven is een integraal onderdeel van onze dagelijkse overwegingen en acties. Het is van cruciaal belang om een dieper begrip en bewustzijn te genereren rond dit belangrijke thema. Met slechts één planeet tot onze beschikking, voelen we de verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan het behoud ervan. Het bewustzijn vergroten is de eerste stap naar een duurzamere toekomst, waarbij we ons richten op het koesteren van ons milieu. A.S. Adventure en LDL Group streven gezamenlijk naar een positieve impact, en we geloven in de kracht van collectieve inspanningen om onze planeet op verantwoorde wijze te behouden en te beschermen voor toekomstige generaties.