Professionele wasmachines en drogers voor scholen

Scholen sector

Industriële wasmachines en drogers, onmisbaar in uw onderwijsinstelling

Hoe zou uw school of kinderopvang functioneren zonder een betrouwbare industriële wasmachine en droger? Op een schoolomgeving, en zeker op internaten, zijn efficiënte wasmachines en drogers van essentieel belang. Of misschien beheert u een kinderopvang voor de kleintjes? Daar zijn een industriële wasmachine en droger zeker op hun plaats. Bij LDL Equipment hebben we uitgebreide ervaring in het beantwoorden van de behoeften van scholen.

QT_SC40_DoorOpen_Front

Op maat gemaakte oplossingen

Wat alle scholen gemeen hebben, is de noodzaak om binnen het budget te blijven. Daarom wilt u de zekerheid dat u een professionele wasmachine en droger krijgt die uw wasbeurten aankunnen. LDL Equipment kan u een reeks wasmachines en drogers aanbieden, variërend van commerciële apparaten voor lichtere wasbeurten tot industriële machines voor zwaardere taken. Onze vertegenwoordigers brengen graag een bezoek aan uw locatie om uw specifieke behoeften te analyseren. Door onze uitgebreide ervaring met topmerken kunnen we een oplossing bieden die aan uw behoeften voldoet.

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Equipment?

LDL Equipment heeft veel ervaring in samenwerking met onderwijsinstellingen. We hebben de expertise om u een geschikte oplossing te bieden. Onze technische dienst coördineert de levering en installatie van uw professionele apparaten. Voor vragen of ondersteuning kunt u altijd terecht bij onze technische dienst. U kunt rekenen op de deskundige ondersteuning van ons professionele team.

Neem een kijkje en neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We helpen u graag verder.