Werkkledij professioneel wassen en drogen

Laundry wasmachine

Professionele was- en droogapparatuur voor de uitdagingen van werkkleding

Uw werkkleding krijgt dagelijks heel wat te verduren en belandt vaak doordrenkt van modder en olie in uw wasmachine en droger. Tegelijkertijd wilt u dat uw medewerkers er de volgende dag weer perfect uitzien, want zij zijn het gezicht van uw bedrijf. Bij LDL Equipment hebben we precies de apparatuur die u nodig heeft!

Primus_XCntrlTouch_WideCover

Krachtige, maar subtiele industriële reiniging

LDL Equipment levert industriële wasmachines en drogers die zijn opgewassen tegen de uitdagingen van veeleisende sectoren. Wij zijn bijvoorbeeld een vertrouwde leverancier voor brandweerkorpsen door het hele land. Hun gevoelige materiaal vereist zorgvuldige behandeling om dag na dag onze veiligheid te garanderen. Ook bedrijven in de bouw, vleesverwerking, voedselindustrie en dienstverlening vertrouwen op de professionele wasmachines en drogers van LDL. Onze vertegenwoordigers nemen de tijd om uw specifieke behoeften te bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring met topmerken kunnen we een oplossing vinden die perfect bij uw situatie past.

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Equipment?

LDL Equipment is een bekende naam bij zowel zelfstandigen, KMO's als grote bedrijven in het hele land. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om u de juiste oplossing te bieden. Onze technische dienst verzorgt de levering en installatie van uw apparatuur. Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning? U kunt altijd rekenen op onze technische dienst. U bent in goede handen bij ons ervaren team.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag.