Industriële wasmachines en drogers bij Defensie

Industriële wasmachine voor Defensie

Industriële wasapparatuur, uw schild tegen ongewenste vlekken

LDL Equipment is reeds een vertrouwde leverancier van industriële wasmachines en drogers voor Defensie en de NATO. Onze hoogwaardige wasmachines en drogers zijn aanwezig in verschillende componenten, de KMS en de kinderopvang in diverse kazernes. We hebben bovendien specifieke modellen van industriële wasmachines en drogers voor de marine, die tijdens internationale missies voor schoon en droog wasgoed zorgen voor onze militairen.

IPSO wasmachine

Uw bondgenoot voor proper wasgoed

LDL Equipment is gespecialiseerd in het leveren van professionele wasmachines en drogers voor veeleisende beroepen, en Defensie is daar zeker één van. Onze vertegenwoordigers bezoeken u ter plaatse om uw specifieke behoeften nauwkeurig in kaart te brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring met toonaangevende merken kunnen we binnen de gestelde budgetten aan uw behoeften voldoen.

Ziekenhuis-2

Waarom LDL Equipment?

Bij overheidsinstanties is LDL Equipment een vertrouwd gezicht. Met onze uitgebreide ervaring kunnen we u de meest passende oplossing bieden. Onze technische dienst regelt de levering en installatie van uw industriële wasapparatuur. Heeft u vragen of ondersteuning nodig, dan kunt u altijd op onze technische dienst rekenen. U blijft in de deskundige handen van ons professionele team. Neem gerust een kijkje en neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We helpen u graag verder.