Versterk uw ontmoetingsplaats met kwalitatieve, industriële was- en droogautomaten

Dienstverleningscentrum

Professionele wasapparatuur voor dienstencentra: betrouwbaar en efficiënt

In een dienstencentrum vormen wasmachines en drogers vaak een onmisbaar element. Vrijwilligers hechten veel waarde aan schoon wasgoed om bezoekers te ontvangen. Verplegend personeel stelt schone kleding op prijs en zorgt ervoor dat hun bewoners ook kunnen genieten van frisse lakens. Een centrum voor mensen met een beperking heeft te maken met een aanzienlijke hoeveelheid was, waaronder persoonlijk linnengoed, beddengoed, kleding en tafelkleden. Efficiënte en betrouwbare professionele wasmachines en drogers zijn onontbeerlijk in dienstencentra. LDL Equipment staat klaar om u een geschikte oplossing te bieden.

IY_Evolis_Control

Van compacte apparaten tot industriële wasmachines en wasserijen

Ongeacht de omvang en het doel van uw dienstencentrum, wij hebben de juiste industriële wasmachines en drogers voor u: van compacte en/of stapelbare modellen tot industriële wasmachines die grote hoeveelheden wasgoed op een milieuvriendelijke en zuinige manier verwerken. We kunnen zelfs apparatuur leveren voor het opzetten van een buurtwasserij. Optioneel kunnen zeepdispensers en muntsystemen worden toegevoegd voor extra gebruiksgemak en individualisering. Onze vertegenwoordigers brengen u een bezoek om uw specifieke behoeften grondig te analyseren. Met onze uitgebreide ervaring met A-merken kunnen we een oplossing vinden die bij u past.

Ziekenhuis-2

Waarom LDL Equipment?

LDL Equipment heeft een solide samenwerkingsverband met talrijke dienstencentra, ongeacht hun grootte, privé of openbaar karakter en diverse bedieningsmodellen. We hebben de ervaring en kennis om u een passende oplossing te bieden. Onze technische dienst coördineert de levering en installatie van uw professionele wasmachines en drogers. Voor vragen of ondersteuning kunt u altijd terecht bij onze technische dienst. U bent in veilige handen bij ons professionele team.

Neem gerust een kijkje en neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.