Totaaloplossingen voor wassen en drogen in gevangenissen

Algemeen-2

Veiligheid en betrouwbaarheid voor uw penitentiaire inrichting

Industriële wasmachines en drogers zijn van vitaal belang in een omgeving met een hoge bevolkingsdichtheid zoals gevangenissen. Gezien de grote hoeveelheid wasgoed die verwerkt moet worden, staan betrouwbaarheid en hygiëne bovenaan de prioriteitenlijst. In tijden van uitdaging moeten uw wasmachines en drogers hun betrouwbaarheid bewijzen. Bij LDL Equipment bieden we apparaten aan die hun betrouwbaarheid en efficiëntie voor u en uw gedetineerden hebben bewezen.

IPSO Machine

Maatwerk industriële wasserij apparatuur

Of uw behoeften nu op het niveau van individuele cellen liggen of dat u volledige wasserijfaciliteiten nodig heeft met gescheiden schoon- en vuilzones, LDL Equipment kan de passende industriële wasmachines, drogers en strijkapparatuur in elke gewenste omvang leveren. Onze deskundige vertegenwoordigers bezoeken u graag om uw specifieke behoeften zorgvuldig te analyseren. Met onze uitgebreide ervaring met topmerken kunnen we oplossingen vinden die passen binnen uw budgettaire beperkingen.

Ziekenhuis-2

Waarom LDL Equipment?

LDL Equipment heeft bewezen ervaring met het Ministerie van Justitie en met bedrijven die de wasverzorging in gevangenissen beheren. Onze ervaring strekt zich uit van het onderhoud en vernieuwing van bestaande faciliteiten tot het installeren van volledige wasserijen in nieuwbouwprojecten. We bieden maatwerkoplossingen voor uw behoeften. Onze technische afdeling verzorgt de levering en installatie van uw industriële apparatuur. Voor vragen of ondersteuning kunt u altijd terecht bij onze technische dienst. U kunt rekenen op de deskundige handen van ons professionele team.

Kijk gerust rond en neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We staan klaar om u te helpen.