Professionele wasmachines en drogers op maat voor woonzorgcentra

Industriële wasmachine LDL Laundry

Professioneel wassen in woonzorgcentra: zorgzaam, efficiënt en betaalbaar

In woonzorgcentra is de zorg voor ouderen de topprioriteit. Met onze industriële wasmachines en drogers zorgen wij ervoor dat u uw kostbare tijd aan uw bewoners kunt besteden zonder zorgen over het wassen. Bovendien mogen deze machines uw budget niet overhoop halen. LDL begrijpt het belang van betrouwbare en efficiënte wasmachines en drogers en biedt op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Van commerciële apparaten tot industriële machines, we hebben alles in huis om het wassen van beddengoed, dweilen, moppen en microvezeldoeken te vergemakkelijken. Wist u dat onze professionele wasmachines ook kunnen worden uitgerust met speciale programma's voor moppen? Het LDL-team adviseert u over de beste keuze voor uw woonzorgcentrum.

IPSO Wasmachine

Professioneel wassen, waar en wanneer u dat nodig heeft

Of u nu al uw wasgoed wilt reinigen, drogen en strijken, wasmachines of drogers in een zorgcomplex wilt installeren of machines op meerdere verdiepingen wilt plaatsen, het is allemaal mogelijk. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw situatie in detail te beoordelen. Door onze uitgebreide ervaring met toonaangevende merken, kunnen we een oplossing vinden die past binnen uw budget.

Ziekenhuis-2

De voordelen van industriële wasmachines

Industriële wasmachines hebben een hogere centrifugesnelheid, wat resulteert in een lagere restvochtigheid van uw wasgoed en dus een droger resultaat. De technologie in deze machines zorgt voor efficiëntere was- en droogcycli, waardoor u kunt besparen op energie, water en zeep.

Waarom LDL Equipment?

LDL Equipment heeft een bewezen trackrecord in veel woonzorgcentra en werkt samen met grote zorggroepen. We bieden op maat gemaakte oplossingen en ons technisch team verzorgt de levering en installatie van uw apparatuur. Voor vragen of ondersteuning kunt u altijd een beroep doen op ons. U kunt vertrouwen op de deskundige handen van ons professionele team. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag.