Industriële wasmachines en drogers voor het harde werk in de agrarische sector

Agrarische sector apparatuur

Op maat gemaakte oplossingen voor diverse behoeften

Elk landbouwbedrijf is uniek en vereist betrouwbare apparatuur om het draaiend en winstgevend te houden. Of u nu een kinderboerderij, een agritoerisme-initiatief, een familiebedrijf of een industriële landbouwonderneming runt, uw kleding wordt dagelijks vies. Zeven dagen per week. Daarom heeft u een professionele wasmachine en een droger met een grote trommel nodig die zelfs de meest vuile was kan aanpakken.

Primus_DX20-20_XCntrlTouch_Glamour

Robuust en delicaat: Industrieel wassen

LDL Equipment biedt industriële wasmachines en drogers die zijn afgestemd op de uitdagingen van veeleisende sectoren, inclusief de landbouw. We begrijpen de specifieke behoeften van landbouwbedrijven, of ze nu gespecialiseerd of gemengd zijn, en zoeken naar een oplossing die aan uw unieke eisen voldoet. Zo vereisen uierdoeken bijvoorbeeld speciale aandacht. Onze vertegenwoordigers bezoeken u om uw behoeften grondig te begrijpen. Met onze jarenlange ervaring en ons assortiment van A-merken kunnen we de perfecte oplossing voor uw situatie vinden.

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Equipment?

LDL Equipment is een vertrouwde naam voor onafhankelijke professionals, KMO's en grote ondernemingen in heel het land. We hebben de ervaring en expertise om u de juiste oplossing te bieden. Onze technische dienst zorgt voor de levering en installatie van uw machines. Bij vragen of ondersteuningsbehoeften kunt u altijd op ons technisch team rekenen. U kunt vertrouwen op de deskundige handen van ons professionele team.

Heeft u interesse? Neem gerust een kijkje en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.