Professioneel wassen en drogen in uw schoonmaakbedrijf

Professionele wasmachine Schoonmaakbedrijf

Het reinigen van dweilen met een industriële wasmachine

Een professioneel reinigingsbedrijf kan niet functioneren zonder dweilen, poetsdoeken en microvezeldoeken. Het is een aanzienlijk voordeel om deze materialen op de meest professionele wijze te reinigen, aangezien dit hun levensduur verlengt. LDL Equipment voorziet schoonmaakbedrijven al jaren van industriële wasmachines en drogers. Ons assortiment bevat oplossingen voor zowel grote als kleine locaties.

IPSO Wasmachine

Op maat gemaakt facility management voor uw industriële wasmachines en drogers

We hebben ook specifieke programma's en toepassingen ontwikkeld die afgestemd zijn op de schoonmaakindustrie. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten sokkels beschikbaar om ergonomisch werken te ondersteunen en te voorkomen dat vuil in de afvoer terechtkomt als gevolg van het wassen van zwaar vervuilde dweilen. Het is ook mogelijk om specifieke reinigingsprogramma's te ontwikkelen in industriële wasmachines voor hygiënische reiniging, zoals vereist in ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Bovendien zijn onze professionele drogers en wasmachines zo ontworpen dat ze poets- en microvezeldoeken optimaal beschermen tijdens het was- en droogproces.

Voor reinigingsbedrijven draagt de zorgvuldig geselecteerde industriële wasserijuitrusting bij tot klanttevredenheid en rendement van het arbeidsproces.

Ziekenhuis-2

Interesse in LDL Equipment?

Kijk gerust rond en neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.