Professioneel wassen en drogen: een meerwaarde in uw restaurant

LDL Equipment restaurant

De kracht van industriële was- en droogoplossingen

Uw restaurant is een dynamische omgeving. Terwijl uw klanten genieten van heerlijk eten in een verzorgde setting, straalt uw personeel professionaliteit uit. Hoewel uw belangrijkste taak het bedienen van uw klanten is, resulteert een drukke dienst vaak in aanzienlijk wat wasgoed - met name wasgoed dat hardnekkige vlekken bevat. Daarom voorzien wij u van de meest geavanceerde professionele wasmachines.

QT_SY180_LogoBadge_Right

De kracht van industriële wasmachines en drogers

Industriële wasmachines hebben een hogere centrifugeersnelheid, wat betekent dat uw wasgoed met minder restvocht uit de machine komt. De innovatieve technologie van deze apparaten zorgt voor efficiëntere was- en droogcycli, wat resulteert in besparingen op uw energie-, water- en zeepverbruik.

Schone was uit een professionele wasmachine

Waarom LDL Equipment uw beste keuze is

Wij bieden een totaaloplossing. Wij begeleiden u bij het kiezen van de juiste industriële wasmachine en droger voor uw restaurant. Onze technische dienst regelt de levering en installatie van de professionele wasapparatuur. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan kunt u altijd een beroep doen op onze technische dienst. U blijft onder de hoede van ons professionele team. Bovenstaand hebben we een selectie gemaakt van, naar onze mening, de beste wasmachines en drogers voor uw sector. Neem gerust een kijkje en neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We helpen u graag verder.