Compacte wasmachines en drogers voor uw kapsalon

Kapsalon

Naar een hoger niveau met professionele was- en droogapparatuur

Een kapsalon zonder betrouwbare wasmachine en droger lijkt haast een onrealistisch scenario. Gezien de dagelijkse stroom van handdoeken en de constante behoefte aan schone schorten, is het belang van een efficiënte wasoplossing onmisbaar. Klanten verwachten immers een salon dat netheid en frisheid uitstraalt. LDL Equipment speelt hierop in met een specifiek ontworpen reeks compacte commerciële wasmachines en drogers, perfect op maat van de kappersbranche. Deze apparaten zijn bovendien zo ontworpen dat ze naadloos in beperkte ruimtes passen.

QT_SY180_LogoBadge_Right

Aquabright: Uw all-in oplossing voor was- en droogapparatuur

Enkele jaren geleden verwelkomden we Aquabright in de LDL Equipment-familie. Dit Antwerpse bedrijf is vooral bekend om zijn all-in lease-formules voor professionele wasmachines en drogers. Voor een vast maandelijks bedrag profiteert u van zorgeloos gebruik van uw machines. We kunnen deze industriële wasmachines en drogers ook uitrusten met pompen voor vloeibare zeep die voorzien zijn van speciaal ontwikkelde wasmiddelen. Met de juiste dosering bereikt u steeds het beoogde resultaat. Onze vertegenwoordigers staan klaar om uw specifieke behoeften grondig te bespreken. Onze jarenlange ervaring met topmerken garandeert dat we een oplossing vinden die bij u past.

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Equipment?

Dankzij onze verbintenis met Aquabright is LDL Equipment een bekende en vertrouwde naam in vele kapsalons. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om u de meest geschikte oplossing te bieden. Onze technische dienst coördineert de levering en installatie van uw machines. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan kunt u altijd rekenen op onze technische dienst. U bent steeds in goede handen bij ons ervaren team.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje en aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie. We helpen u graag verder.