Industriële wasmachine en -droger voor een jachthaven

pexels-pixabay-358588

Vaarwel waszorgen met LDL Equipment

Een jachthaven is een levendige plaats vol avontuurlijke zeilers en ontspannen watersportliefhebbers. Maar zodra de sluizen sluiten en de boten stevig verankerd liggen, breekt het moment van de was aan. Met gasten die hun zeilpakken, handdoeken en andere kleding willen opfrissen, is het cruciaal om betrouwbare wasmachines en drogers te hebben. Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen gaat even zorgzaam om met je apparatuur. Daarom heeft LDL Equipment precies wat je nodig hebt: robuuste industriële machines, ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik, met gebruiksvriendelijke bedieningspanelen en een groot laadvermogen. Hierdoor kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: een uitmuntende gastervaring bieden in jouw jachthaven.

pexels-mali-maeder-42092

Jouw jachthaven, jouw unieke oplossing

LDL Equipment begrijpt dat elke jachthaven uniek is. Daarom zijn onze oplossingen dat ook. Of je nu wasmachines voor je gasten nodig hebt of professionele was-, droog- en strijkapparatuur voor je eigen textiel zoals bedrijfskleding en linnengoed, wij hebben je gedekt. Onze experts komen graag langs om samen de beste, meest efficiënte en kostenbesparende oplossing voor jouw situatie te vinden. Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met topmerken als Merker, Schulthess en IPSO, kunnen we vrijwel altijd een oplossing bieden die past bij jouw unieke behoeften. Of je nu kiest voor kopen, huren of leasen, we staan voor je klaar.

Ziekenhuis-2

Waarom LDL Equipment de juiste keuze is

Bij LDL Equipment zetten we ons in om jou te helpen. Onze adviseurs komen graag bij je langs om jouw specifieke behoeften in kaart te brengen. Heb je liever meerdere modellen met een kleinere wastrommel of past één grote wasmachine beter bij jouw behoeften? Op basis van jouw wensen, stellen we een totaalpakket voor, inclusief een industriële wasmachine, wasdroger, zeepdispensers en eventueel een betaalsysteem.


Je kunt ook vertrouwen op onze technische dienst voor de levering en installatie van de machines. En mocht er een storing optreden of als je vragen hebt over het gebruik van de apparaten, dan staat ons team klaar om je te helpen. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.