Industriële wasmachine en -droger voor een jachthaven

pexels-pixabay-358588

Vaarwel waszorgen met LDL Equipment

Een jachthaven is een levendige plaats vol avontuurlijke zeilers en ontspannen watersportliefhebbers. Maar zodra de sluizen sluiten en de boten stevig verankerd liggen, breekt het moment van de was aan. Met gasten die hun zeilpakken, handdoeken en andere kleding willen opfrissen, is het cruciaal om betrouwbare wasmachines en drogers te hebben. Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen gaat even zorgzaam om met je apparatuur. Daarom heeft LDL Equipment precies wat u nodig heeft: robuuste industriële machines, ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik, met gebruiksvriendelijke bedieningspanelen en een groot laadvermogen. Hierdoor kunt u concentreren op wat echt belangrijk is: een uitmuntende gastervaring bieden in uw jachthaven.

pexels-mali-maeder-42092

Uw jachthaven, Uw unieke oplossing

LDL Equipment begrijpt dat elke jachthaven uniek is. Daarom zijn onze oplossingen dat ook. Of u nu wasmachines voor uw gasten nodig heeft of professionele was-, droog- en strijkapparatuur voor uw eigen textiel zoals bedrijfskleding en linnengoed, wij hebben de geschikte machines. Onze experts komen graag langs om samen de beste, meest efficiënte en kostenbesparende oplossing voor uw situatie te vinden. Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met topmerken als Merker, Schulthess en IPSO, kunnen we vrijwel altijd een oplossing bieden die past bij uw specifieke behoeften. Of u nu kiest voor kopen, huren of leasen, we staan voor u klaar.

Ziekenhuis-2

Waarom LDL Equipment de juiste keuze is

Bij LDL Equipment zetten we ons in om u te helpen. Onze adviseurs komen graag bij je langs om uw specifieke behoeften in kaart te brengen. Heeft u liever meerdere modellen met een kleinere wastrommel of past één grote wasmachine beter bij uw behoeften? Op basis van uw wensen, stellen we een totaalpakket voor, inclusief een industriële wasmachine, wasdroger, zeepdispensers en eventueel een betaalsysteem.


U kunt ook vertrouwen op onze technische dienst voor de levering en installatie van de machines. En mocht er een storing optreden of als u vragen hebt over het gebruik van de apparaten, dan staat ons team klaar om u te helpen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.