Gespecialiseerde wasmachines en droogkasten voor brandweerpakken

Brandweer sector

Professionele wasmachines voor kleding die extreme omstandigheden moet doorstaan

Professionele wasmachines en drogers die geen rekening houden met de waardevolle uitrusting van uw brandweerteam zijn van geen nut in de brandweerkazerne. Daarom biedt LDL Equipment een speciale reeks industriële wasmachines en drogers van gerenommeerde A-merken aan. Als erkende distributeur in Nederland en België bieden we een speciale droger om uw delicate was perfect droog te krijgen voor de volgende interventie.

IPSO-3

De FDC 6: Een pionier in het professioneel drogen van uw wasgoed

LDL Equipment is de exclusieve distributeur in België van deze speciaal ontworpen industriële droogkasten voor uw wasgoed. Deze industriële droger is onmisbaar in uw kazerne om uw wasgoed altijd op de juiste manier te drogen voor de volgende interventie. Onze vertegenwoordigers komen graag naar u toe om uw behoeften grondig te evalueren. Dankzij onze jarenlange ervaring met A-merken kunnen wij een oplossing bieden die binnen uw budget past.

Ziekenhuis-2

Waarom kiezen voor LDL Equipment?

LDL Equipment is een vertrouwde partner van overheidsinstellingen. We hebben de nodige ervaring om u een geschikte oplossing te bieden. Onze technische dienst coördineert de levering en installatie van uw machines. Voor vragen of ondersteuning kunt u altijd rekenen op onze technische dienst. U kunt vertrouwen op de deskundige ondersteuning van ons professionele team.

Neem een kijkje en neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We helpen u graag verder.