Professioneel wassen in kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang

Kinderopvang (klein)

Kinderen met pit, wasmachines met kracht

Hoe zou uw kinderdagverblijf functioneren zonder een robuuste, professionele wasmachine en droger? De kleintjes zijn fantastisch, maar ze genereren veel wasgoed - van bevlekte kleding tot onvermijdelijke ongelukjes. Ook hun beddengoed en slaapzakken voor de middagdutjes vereisen regelmatige reiniging. Het verzorgen van kinderen in de opvang is een veeleisende taak en u kunt deze kostbare tijd niet aan de was besteden. Bovendien moeten de wasmachine en droger strategisch en handig geplaatst worden. Daarom zien we kinderdagverblijven bij LDL Equipment als zeer bijzondere klanten.

IPSO Machine

Aangepaste oplossingen: industrieel wassen en drogen

LDL Equipment biedt u op maat gemaakte oplossingen met professionele, ruimtebesparende wasmachines en drogers die indien nodig ook gestapeld kunnen worden. We kunnen ook zeepdispensers installeren voor extra gebruiksgemak. LDL Equipment biedt ook lease-opties, waardoor u een beter overzicht krijgt van uw kosten en u zeker weet dat uw apparaten op de voet worden opgevolgd. Onze vertegenwoordigers komen bij u over de vloer om uw specifieke situatie grondig te bespreken. Met onze uitgebreide ervaring met A-merken, hebben we vast en zeker een oplossing die aansluit bij uw behoeften.

rabbit-toy-in-the-laundry (klein)

Waarom LDL Equipment?

LDL Equipment is een betrouwbare partner voor tal van kinderdagverblijven. Met deze ervaring kunnen we u een passende oplossing bieden. Onze technische dienst zorgt voor de levering en installatie van uw apparatuur. Bij vragen of behoefte aan ondersteuning, kunt u altijd rekenen op onze technische dienst. U bent in vertrouwde handen bij ons deskundige team.

Voel u vrij om rond te kijken en neem gerust contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We staan altijd klaar om u te helpen.