Paardenkracht in uw manage met professionele wasmachines en droogkasten

Manege apparatuur

Behoud de tevredenheid van uw paarden: kies voor industriële professionaliteit

De populariteit van de paardensport neemt toe, niet alleen bij volwassenen maar ook bij kinderen. Uw paarden zijn dan ook meer dan zomaar een lid van uw team in uw manege. Maar wist u dat paardendekens op de lange termijn een uitdaging kunnen vormen voor vele commerciële wasmachines en drogers? Paardendekens zijn zwaar en omvangrijk, en de meeste wasmachines kunnen zo'n belasting niet aan. Voor het jarenlang aanpakken van deze uitdaging zijn er speciale industriële wasmachines en drogers die zowel u als uw paarden tevreden houden.

FX350_XControlFlexPlus_OpenedDoor_Left

Professionele wasmachines, ontworpen voor duurzaamheid

Met de RX-serie wasmachines en de DX-serie drogers, zijn deze machines volledig uitgerust om de was te verwerken die rechtstreeks uit de manege komt. Ze kunnen zowel door u als uw klanten worden bediend via een muntsysteem. Bij de installatie worden deze industriële wasmachines stevig verankerd. Onze vertegenwoordigers bezoeken u om uw situatie grondig te onderzoeken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons assortiment, kunnen we een oplossing vinden die bij u past.

Denkt u over een tweedehands professionele wasmachine voor paardendekens? Overweeg liever de kwaliteit van een nieuwe machine, zodat u uw paardendekens in een schone, hygiënische machine zonder bacteriën kunt wassen.

Ziekenhuis-2

Waarom LDL Equipment?

LDL Equipment is een vertrouwde partner voor bekende maneges in het hele land. Wij hebben dus de ervaring om u de juiste oplossing te bieden. Onze technische dienst coördineert de levering en installatie van uw apparaten. Voor vragen of ondersteuning kunt u altijd bij onze technische dienst terecht. U bent in goede handen bij ons professionele team.

Neem gerust een kijkje en neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.