Totaaloplossingen voor professioneel wassen en drogen in de zorgsector

hospital-corridor-at-night-(klein)

Betrouwbare industriële wasoplossingen voor zorgomgevingen

In een zorgomgeving waar gezondheid de hoogste prioriteit heeft, zijn industriële wasmachines en drogers van onschatbare waarde. Het hoge volume wasgoed vereist niet alleen betrouwbare apparatuur, maar ook uitzonderlijke hygiëne. In tijden van crisis bewijzen onze professionele wasmachines en drogers hun waarde. Bij LDL streven we ernaar om apparatuur te leveren die er altijd voor u en uw patiënten zal zijn.

IPSO wasmachine

Maatwerk voor uw professionele was- en droogbehoeften

Of het nu gaat om een afdeling of volledige wasserijfaciliteiten met aparte zones voor schone en vuile was, LDL Equipment is in staat om de geschikte industriële wasmachines, drogers of strijkplanken te leveren, ongeacht hun omvang of capaciteit. Onze vertegenwoordigers nemen de tijd om uw behoeften grondig te evalueren. Door onze uitgebreide ervaring met toonaangevende merken, kunnen wij een oplossing bieden die past bij uw budget.

Ziekenhuis-2 (klein)

Waarom LDL Equipment?

LDL Equipment heeft een bewezen staat van dienst bij grote zorginstellingen, van onderhoud en vernieuwing tot het inrichten van volledige wasserijen in nieuwbouwprojecten. We bieden maatwerkoplossingen voor uw specifieke behoeften. Onze technische dienst verzorgt de levering en installatie van de industriële wasmachines en drogers. Voor vragen of ondersteuning kunt u altijd een beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de betrouwbare handen van ons professionele team. Neem gerust een kijkje of neem direct contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We helpen u graag.