LDL Equipment trots op het behalen van de zilveren medaille van EcoVadis

Zilveren medaille bij EcoVadis 2022
Neem vrijblijvend contact met ons op

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De term maatschappelijk verantwoord ondernemen is in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we binnen LDL Equipment heel actief inzetten op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij kunnen met trost melden dat in onze beoordelingen van 2022 de zilveren medaille van EcoVadis mochten ontvangen als erkenning voor presentaties op duurzaamheidsgebied. 

Bij alles wat we ondernemen, streven we naar uitmuntendheid. Onze doelstelling is om de menselijke, milieu-gerelateerde, veiligheids- en gezondheidsaspecten concreet en waardevol in te vullen. Bij LDL Equipment beschouwen we maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een optionele toevoeging, maar als een integraal onderdeel van onze missie en bedrijfscultuur. De zilveren medaille van EcoVadis zullen we dan ook met trots dragen. 

EcoVadis: Waar maatschappelijk ondernemen en bedrijfsbeoordeling samenkomen

Tegenwoordig gaat duurzaamheid verder dan een tijdelijke trend. Het is een fundamentele pijler geworden voor bedrijven wereldwijd. Onze ambitie is om stap voor stap te blijven groeien in dit opzicht en daarom laten we ons beoordelen door EcoVadis.

EcoVadis is een internationaal erkend platform voor duurzaamheidsbeoordeling en -certificering dat bedrijven wereldwijd helpt om hun duurzaamheidsprestaties te meten, te verbeteren en te communiceren. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 75.000 beoordeelde bedrijven is EcoVadis een vooraanstaande speler op het gebied van duurzaamheidsevaluatie.

Het behalen van een EcoVadis-certificaat is voor bedrijven een erkenning van hun inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij LDL Equipment beschouwen we dit als een belangrijke mijlpaal en een aanmoediging om ons nog verder in te zetten. Perfectie nastreven is wellicht onmogelijk, maar we streven ernaar er zo dicht mogelijk bij te komen.

Maatschappelijk ondernemen blijft onderdeel van de toekomst

Bij LDL Equipment blijven we vastberaden om maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal te stellen in ons bedrijf. Het behalen van de Zilveren Medaille van EcoVadis is een erkenning van onze inspanningen tot op heden, en tegelijkertijd dient het als inspiratie om onze betrokkenheid nog verder te vergroten.

Samen kunnen we blijven werken aan een toekomst die gekenmerkt wordt door maatschappelijke verbetering, duurzaamheid en verantwoord ondernemen, waarin iedereen profiteert. 
Maatschappelijk ondernemen blijft onderdeel van de toekomst