Verklein de ecologische voetafdruk van je wasmachine met de eco-sokkel

Ontdek de wasmachinefilter met een bewezen efficiëntie om vezels op te vangen.
Neem vrijblijvend contact met ons op

Vermijd verstopping en bespaar het milieu

Hou je niet van verstoppingen, en geef je om het milieu? Ontdek de wasmachinefilter met een bewezen efficiëntie om vezels op te vangen. De eco-sokkel combineert het functionele aan het ecologische aspect. De eco-sokkel vangt namelijk vezels uit kledij en moppen op, zodat ze niet kunnen zorgen voor verstopping en niet in het water terechtkomen.


Wist je dat er tussen de 600.000 en 17.700.000 vezels vrijkomen bij elke wasbeurt van 5 kg? Dat komt op zo’n 0,43 tot 1,27 gram aan vezels. Op zich lijkt dat niet veel, maar die vezels zijn geniepige wezens. Ze komen namelijk in het afvalwater terecht. Omdat waterzuiveringsstations niet voorzien zijn om deze vezels uit het water te filteren, komen ze zelfs in het oppervlaktewater terecht. En van daaruit ook in ons voedsel!

Vermijd verstopping en bespaar het milieu

Optimale vuilverwijdering in je wasmachine

Vang vezels op en ga vervuiling tegen Om die stofjes of vezels op te vangen ontwikkelde IPSO de eco-sokkel. Eco-wat? Eco-sokkel! Een apart bakje met een geïntegreerde filter dat vezels opvangt, zodat ze niet in het afvoerwater terechtkomen.


Wanneer vloeren gereinigd worden, worden moppen gebruikt. Moppen bestaan uit textiel dat stofjes verliest bij elke wasbeurt. Dankzij de unieke trommelconstructie in de IPSO-wasmachine met eco-sokkel worden water en vuil beter afgevoerd. Zo vermijd je afvoerproblemen en verstopping. Die unieke trommelconstructie zorgt er bovendien voor dat je moppen beschermd zijn tijdens het uitzwieren. Je vermijdt niet enkel afvoerproblemen en verstopping, maar je behoudt ook de textielkwaliteit.

Optimale vuilverwijdering in je wasmachine

Verbeterde ergonomie

Je kan de eco-sokkel gemakkelijk naast of achter de wasmachine plaatsen. Deze filter is eenvoudig te reinigen. Door de eco-sokkel te plaatsen, verhoogt de laadopening van de wasmachine. Zo kan je altijd ergonomisch te werk gaan.


De eco-sokkel vangt vezels op en vermijdt zo dat je afvoer verstopt geraakt. En nog belangrijker: met de eco-sokkel vermijd je dat vezels het water vervuilen. Je bespaart jezelf heel wat ellende (lees: geen afvoer meer ontstoppen) én je spaart het milieu. Win-win, toch?!


Bestel nu! De eco-sokkel is compatibel met de IPSO IY-reeks met een wasvolume van 6,5 tot 28 kg. Maak het jezelf en het milieu gemakkelijk: bestel nu je wasmachine met eco-sokkel.

Verbeterde ergonomie