Contacteer ons

Professionele wasmachines en droogkasten voor scholen

Professionele wasmachines en drogers voor alle werk

Wat zou u zijn zonder een goed werkende industriële wasmachine en droogkast? In een school is er altijd wel ergens een wasje te doen. Zeker in scholen met internaten zijn goed werkende professionele wasmachines en drogers cruciaal. Of u heeft een kinderopvang voor de allerkleinsten? Dan zijn een industriële wasmachine en een droger op hun plaats. LDL Group heeft heel wat ervaring met vragen van bij scholen.

Formules op maat: industriële wasmachines en droogkasten

Scholen hebben één ding gemeen: het moet binnen het budget passen. U wil dus zeker zijn dat u een professionele wasmachine en een droger krijgt die voor u het werk doet. LDL Group kan u een reeks wasmachines aanbieden gaande van commerciële wasmachines voor beperkte wasjes tot industriële wasmachines en droogkasten voor het zwaardere werk. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Waarom LDL Group?

LDL Group werkt met veel scholen samen. Wij hebben de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw professionele machines in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze.

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Referentietoestellen

Contacteer onze specialist scholen Vraag vrijblijvend uw offerte aan