Alliance Laundry System bekroont LDL Group met 'Fastest Growth' Award

Neem vrijblijvend contact met ons op

LDL Group's opmerkelijke groei wordt gevierd

 Het is met grote vreugde dat we kunnen aankondigen dat we de "Fastest Growth Crystal Drum" award hebben ontvangen van onze gewaardeerde leverancier Alliance Laundry Systems LLC, een wereldwijde pionier in de constructie van wasmachines en drogers. 

Bij LDL omarmen we het motto: " There are no secrets to success, it is the result of preparation, hard work & learning from failure." We zijn dan ook buitengewoon trots om deze prestatie met jullie te delen. 
LDL Group's opmerkelijke groei wordt gevierd

LDL Group is dé partner voor professionele wasapperatuur

LDL was de voorloper in de distributie van Ipso-machines in België. Vandaag is het ons doel om onze klanten de beste toestellen aan te bieden. Bij Alliance Laundry Systems geloven ze dat de was doen geen stressvolle ervaring mag zijn en dat kwaliteit en betrouwbaarheid hand in hand lopen. Wij gaan daar volledig mee akkoord. Bij LDL onderstrepen we niet alleen het leveren van wasmachines, maar we gaan verder. We streven ernaar de professionele partner te zijn die een holistische oplossing biedt om het dagelijkse werk plezieriger en efficiënter te maken. Of het nu gaat om wasserijen in de gezondheidszorg, hotels, horeca of andere sectoren, wij begrijpen de unieke behoeften van onze klanten en streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen. 
LDL Group is dé partner voor professionele wasapperatuur

Bij LDL staan we niet stil

Deze award dient als bevestiging van onze onwankelbare betrokkenheid aan kwaliteit en innovatie. Het is een bewijs van onze voortdurende vastberadenheid om elke dag opnieuw vooruitgang te boeken en te excelleren in wat we doen. Het benadrukt onze toewijding aan inzet, groei en voortdurende verbetering, en we kijken ernaar uit om deze waarden voort te zetten in de toekomst. We zijn er trots op dat deze inspanningen worden erkend en bekroond. 

Team work makes the dream work

Wij willen graag onze waardering uitspreken naar ons team, onze partners, en in het bijzonder onze gewaardeerde klanten, voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld. Samen hebben we samengewerkt om uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken, wat ons in staat heeft gesteld om problemen op te lossen en hindernissen te overwinnen. Dankzij heel ons team, onze partners en onze klanten mogen wij een award zoals deze in ontvangst nemen. 

Together we get rid of the dirty laundry!