De warmste wasknijpers

Lees hier meer over de warmste wasknijpers
Neem vrijblijvend contact met ons op

De warmste week

Zoals elk jaar worden we rond november overspoeld met allerlei acties voor de Warmste Week van Studio Brussel. Heel Vlaanderen lijkt zich in te zetten voor zijn goed doel. Ook bij ons begon het te prikkelen om een actie te organiseren voor één van de vele goede doelen in Vlaanderen. De brainstorm kon beginnen. Heel wat voorstellen, het één al wat beter dan het ander, passeerden de revue. We zouden iets verkopen, liefst iets dat mensen effectief kunnen gebruiken én het moest verband houden met onze wasmachines. Heel wat 'gegoogle' resulteerde in het idee om houten wasknijpers te bedrukken. De Kleine Drukker in Eeklo kon gelukkig onze grote vraag beantwoorden. Wat volgt is een telefoontje met hen, een ontwerp van onze knijpers en een bestelling van 3000 wasknijpers (aan ambitie geen gebrek). Ook de verpakkingen worden dezelfde dag nog besteld, alsook het ontwerpen en bestellen van onze stickers. We waren vertrokken.


DVC Heilig Hart

Bij het opzetten van een actie voor de Warmste Week, kies je steeds een goed doel waar alle opbrengsten naartoe gaan. Omdat we gelokaliseerd zijn in Deinze, ging onze voorkeur uit naar een lokaal goed doel. Het Dienstverleningscentrum Heilig Hart in Deinze biedt ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Heel wat werknemers zetten zich dagelijks in voor zij die de extra ondersteuning echt nodig hebben. Voor ons was de keuze dus snel gemaakt. Het leukste moment van deze actie tot nu toe is dat telefoontje waarbij je mag zeggen: "Wij zamelen geld in voor de Warmste Week en kozen jullie onderneming als goed doel". De verwondering, de bedanking en de goede wensen aan de andere kant van de lijn zorgen nu al voor zoveel voldoening, maar bovenal voor heel veel goesting om er volle bak in te vliegen!

De warmste week

De warmste wasknijpers

Vrijdag 29 november kunnen we er dan eindelijk echt aan beginnen. De Kleine Drukker slaagt er in om de eerste duizend wasknijpers te bedrukken op drie werkdagen tijd. De eerste lading wasknijpers is er dus perfect op tijd, de zakjes zijn reeds toegekomen en de stickers kunnen gekleefd worden. Het resultaat mag er zijn! Onze actie voor de Warmste Week staat nu officieel op poten. Alle werknemers op kantoor in Deinze en onze verkopers op de baan kunnen onze wasknijpers gaan verdelen. Wij zijn alvast heel benieuwd hoeveel geld we kunnen inzamelen met onze actie. Wil jij ons ook steunen? Stuur dan een mailtje naar marketing@ldlnv.be. Volg ons zeker ook op sociale media om onze actie op de voet te volgen.

De warmste wasknijpers