LDL Group is verheugd met het behalen van duurzaamheidscharter van VOKA

Neem vrijblijvend contact met ons op

Nieuwe hoogtepunten in duurzaam ondernemen voor LDL Group

Bij LDL Group zijn we ervan overtuigd dat bedrijven een centrale rol spelen in het creëren van een positieve impact op onze planeet en de bredere samenleving. Daarom zijn milieubewustzijn, maatschappelijke betrokkenheid en economische duurzaamheid kernwaarden die dagelijks onze aandacht krijgen. Met trots delen we mee dat LDL Group is bekroond tot laureaat duurzaam ondernemen door VOKA Oost-Vlaanderen.
Nieuwe hoogtepunten in duurzaam ondernemen voor LDL Group

LDL Group is toewijding aan duurzaamheid

Bij LDL Group nemen we duurzaam ondernemen, in al zijn facetten, hoog in het vaandel. We geloven sterk in de kracht van verantwoord ondernemen en het nemen van concrete maatregelen om een positieve impact op het milieu en de maatschappij te realiseren. We streven om onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken, geloven in het ondersteunen van lokale gemeenschappen en maken ons klaar voor de uitdaging van de toekomst. Daarom is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur geworden.

Het Behalen van het Duurzaamheidscharter van VOKA

Deze erkenning is een bevestiging van ons voortdurende streven naar milieubewustzijn en ons engagement om onze bedrijfsactiviteiten te verankeren in een circulaire economie. Het behalen van het Duurzaamheidscharter van VOKA is geen eenvoudige taak geweest, maar het weerspiegelt onze voortdurende inspanningen om positieve verandering teweeg te brengen in onze bedrijfspraktijken en impact op het milieu. Deze erkenning is niet alleen een prijs, maar ook een belofte om onze toewijding aan duurzaamheid voort te zetten en te versterken.

Dit succes op het gebied van duurzaam ondernemen is te danken aan de toewijding van ons volledige team. We blijven innoveren en investeren in de opleiding van ons personeel, zodat we de nieuwste duurzame praktijken dagelijks kunnen omarmen en implementeren. Op deze manier komen we steeds dichter bij een volmaakt duurzaamheidsverhaal.

Oog op een duurzame toekomst

LDL Equipment blijft vastbesloten om duurzaam ondernemen in het hart van ons bedrijf te plaatsen. We kijken ernaar uit om ons duurzaamheidsverhaal verder te delen en samen met anderen het verschil te maken. Samen kunnen we bijdragen aan een betere toekomst, waarin duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staan.