Manon Depuydt op weg naar Tokyo

Lees hier meer over onze samenwerking met gepassioneerd West-Vlaams talent.
Neem vrijblijvend contact met ons op

Manon Depuydt op weg naar Tokyo

Als onderneming maken we deel uit van een maatschappij waar ook wij verantwoordelijk voor zijn. We vinden het belangrijk om bewust bij te dragen aan projecten waar we in geloven. We maakten dan ook de bewuste keuze om jong talent een duwtje in de rug te geven. Een persoonlijke ondersteuning waarbij we een verschil kunnen maken, is waar we als bedrijf voor opteren. Graag vertellen we bij deze dan ook wat meer over onze samenwerking met gepassioneerd West-Vlaams talent.

Manon Depuydt op weg naar Tokyo

Manon Depuydt

Geboren in 1997, afkomstig uit De Haan, en in het bezit van bakken talent en torenhoge ambitie: Manon Depuydt is een West-Vlaamse loopster, gespecialiseerd in de sprint, waarbij ze zich focust op de 100m en 200m. Ook maakt ze deel uit van de Belgische estafetteteams op de 4x100m en 4x400m. Reeds vijfmaal Belgisch kampioene, een zomer achter de rug met heel wat persoonlijke records en een tiendaagse stage op Tenerife, doen dromen van een plek in ’s werelds mooiste meeting: de Olympische Spelen in Tokyo. “Mission impossible” is het zeker niet. Manon nam vorig jaar de 60e positie in op de wereldranking. Slechts vier plekken moet ze stijgen om dat felbegeerde ticket te bemachtigen.

Manon Depuydt

Student in Gent

Manon is niet enkel te vinden op de atletiekpiste. Naast een bijzonder drukke sportcarrière, is ze student aan de Universiteit van Gent waar ze momenteel Kinesitherapie studeert. Het topsportstatuut aan de universiteit laat haar toe om haar takenpakket te verspreiden over meerdere jaren. Dat maakt de combinatie haalbaar, maar zeker niet makkelijk. Het vergt een hele organisatie en vooral heel wat inzet om dit steeds vol te houden. We zijn dan ook bijzonder trots om dit veelzijdige talent te mogen ondersteunen.

Student in Gent