Opendeurdagen LDL Equipment 2019

Lees hier meer over onze opendeurdagen LDL Equipment 2019
Neem vrijblijvend contact met ons op

Opendeurdagen LDL Equipment 2019

De opendeurdagen 2019 waren een groot succes! Onze vernieuwde showroom met ecologische en vooruitstrevende technologieën en de doorlopende demonstraties konden jullie wel smaken. We hadden tal van toestellen uitgestald en in werking gezet. Onze bezoekers konden met eigen ogen zien hoe het toestel wordt gebruikt en bepaalde toestellen konden jullie ook zelf uittesten.

Bedankt aan alle bezoekers, en in het bijzonder aan onze partners voor de prachtige demonstraties. Dankzij onze partners konden we een volledig aanbod tentoonstellen: van zeepdispensers, solventen voor droogkuis, producten voor detachering tot kapstokken en waszakjes. Ook onze recente samenwerking met Laundry BV konden we in de kijker zetten op onze opendeurdagen.

Kon u er jammer genoeg niet bij zijn? Vraag gerust naar een persoonlijke afspraak in onze showroom. Stuur een mailtje naar  sales@ldlnv.be om een afspraak te maken of bel ons even op. Wil u volgende keer graag uitgenodigd worden op dit evenement? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van evenementen in de toekomst en ontvangt u een persoonlijke uitnodiging voor de opendeurdagen. Tot de volgende opendeurdagen!

Opendeurdagen LDL Equipment 2019