Contacteer ons

Koop en herstel uw Merker wasmachine bij LDL Equipment

Op zoek naar een efficiënte en betrouwbare wasmachine? Ga voor een Merker wasmachine bij LDL Equipment. Merker is van oorsprong een Zwitsers merk, en wordt geproduceerd door de fabrikant Schulthess en bestaat al meer dan 60 jaar. Deze semi-industriële wasmachines en droogkasten hebben een slimme en ecologische werking. Ze beperken water-, energie- en wasmiddelenverbruik tot een minimum. Geniet van de beste waskwaliteit.

Ontdek onze service voor uw Merker wasmachine

Advies

Op basis van uw wasnoden tonen we u het juiste type Merker wasmachine. Wast u veel in één keer, of net zeer weinig? Wilt u dat het extra snel gaat? Hebt u nog andere wensen? No worries, LDL Equipment stelt u de Merker wasmachine voor die aan al uw waseisen voldoet.

Herstellingen

Werkt uw Merker of Schulthess wasmachine niet meer naar behoren? Neem contact op met ons. Onze helpdeskmedewerkers helpen u telefonisch terug op weg. Indien nodig, maken we een afspraak voor een herstelling ter plaatse.

Wisselstukken

We houden een serie aan onderdelen van topkwaliteit op stock. Onze servicetechniekers hebben dan ook alle nodige wisselstukken mee bij een interventie. Uw Merker of Schulthess wasmachine werkt zo in no time terug zoals het hoort.

Onderhoud

Huurt u een Merker of Schulthess wasmachine en/of droogkast bij ons? Dan komen we periodiek langs voor onderhoud.

Schulthess

Sinds enkele jaren maakt Aquabright Rent deel uit van de LDL Group. Deze Antwerpse groep is gekend voor de verdeling van de Schulthess wasmachines en drogers. Bij Aquabright Rent kunt u terecht om een wasmachine of droogkast te huren. Hiervoor werden vaak de professionele wasmachines en drogers van Schulthess ingezet. Sinds 2021 hebben de wasmachines en drogers van Schulthess een nieuwe naam gekregen: Merker.

Wenst u advies? Neem contact op Herstelling nodig? Boek hier uw datum

Featured products

Gerelateerde referenties

3D wassen met Merker
Ga voor een perfect wasresultaat met de 3D-trommel van Merker. Het wasgoed draait in drie richtingen…
Lees meer »